5 dolog, ami a tökéletes megjelenéshez kell

A legjobb divattippeket és stílustrükköket a legmenőbb hírességektől érdemes ellesni, akiket ha megpillantunk a vörös szőnyegen, azonnal eláll tőlük, frizurájuktól és designerruhájuktól a lélegzetünk. Összegyűjtöttük azt az öt legfontosabb trükköt, amit ha ön is kipróbál, olyan elegáns lehet, akár egy filmsztár.

Megfelelő fehérnemű

Akár egy ház felépítését, a ruhát is egy biztonságos, stabil alapra kell helyeznünk. Válasszon bármilyen ruhát, a fehérneműválasztását mindig alaposan gondolja át. Egy rosszul illeszkedő melltartó például a rettegett „dupla didkó” látványához vezethez, vagy ami még rosszabb, löttyedtnek tűnhetnek kebleink. A buggyos, elhasznált bugyi pedig könnyen elvonja a figyelmet a karcsúsító ceruzaszoknyáról. Ha nincs kéznél megfelelő fehérneműszett, inkább döntsünk a pasikat lelohasztó, de biztonságos alakformáló fehérnemű mellett.

A legapróbb részlet is fontos lehet: mosolyogjon bátran

Azt, hogy egy ruhadarab hogy áll rajtunk, nem csak az alakunk határozza meg.  Egy nő legyen magas, vékony, alacsony, vagy molett, ha van kisugárzása, és elhiszi, hogy jól áll rajta a kiválasztatott ruha, akkor jól is fog mutatni benne. Nem kell mindenkinek személyi stylist, hogy szép legyen; ha a magabiztossághoz igazítania kell még ruháján, vigye el egy varrónőhöz, ő is ugyanúgy be tud venni a ruhából, mint a sztárok szabói. Ne feledje, egy szép ruha mit sem ér, ha nem mosolyog hozzá az ember – írja a Huffington Post.

Ne menjünk el a színválasztás mellett!

Az a régi mondás, hogy télen csak fagyos, szomorú színeket hordhatunk, már rég nem érvényes. Válasszunk inkább bőrtónusunkhoz és hajunk színéhez passzoló ruhaszínt, mint Jessica Chastain, aki profin választja meg szettjeit tejfehér bőréhez és vörös hajához. Talán ezért is tartják 2013 egyik feltörekvő divatikonjának.

Öltözzön az alkalomhoz illően!

Minden ruhának megvan a megfelelő ideje. Egy földig érő puccos estélyiruhában nem megyünk például Las Vegasba mulatni, hanem inkább az Oscar-gálára tartogatjuk. Hasonlóképpen, nem átlátszó miniruhában flangálunk a hivatalos eseményeken, hanem visszafogott, nőies koktélruhában. A hangsúlyos, finoman dekoltált ruhák szerencsére szinte minden szituációba beleférnek.

Ne legyen túl kirívó!

A férfiak szeretik, ha a nő nem feszeng mellettük és ugyanolyan önbizalommal visel egy falatnyi ruhát, mint egy fürdőköpenyt. Azért arra figyeljünk, hogy sose tűnjünk közönségesnek, ne mutassunk túl sokat magunkból, ne dobjuk ki közszemlére mindenünket: egy szuperrövid miniszoknya fölé egy kevésbe provokatív, konzervatívabb garbót, vagy inget válasszunk. Nézze meg a galériában hogyan maradnak a hollywoodi dívák úrinők!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek