Kinek áll jobban: a celebnek vagy a modellnek?

Eheti kinek áll jobban posztunkban a Spring Breakers színésznői mellett egy sorozatszínésznő, Kaley Cuocó verseng modellekkel: Selena Gomez és Vanessa Hudgens ugyanarra az eseményre érkezett estélyiben, előbbi Reem Akra dögös vörös kreációjában, utóbbi Naeem Khan tollas, gyöngyös ruhájában hirdette a kritikák szerint nem túl jó filmet. Míg Gomez és Hudgens szerintünk jól választott, az Agymenők színésznője kicsit melléfogott a fehér, túl bő, térd alá érő ruhával, de döntsenek önök és szavazzanak: melyik színésznőnél csinosabb a kifutós modell?

Selena Gomez Reem Acrában

Kinek áll jobban?

Selena Gomez legjobb barátnőjétől, Taylor Swifttől irigyelhette el Reem Akrát, aki az énekesnő egyik kedvenc tervezője. Jól tette, nagy sikere volt pucérkodós, lapos filmjének Los Angeles-i premierjén a vörös, hátul kivágott ruhában március 14-én.

A mélyen dekoltált ruhán csillogó kövek takarják ízlésesen a színésznő melleit, Gomez a vörös estélyihez fekete Jimmy Choo clutchot, Lorraine Schwartz ékszereket és Giuseppe Zanotti cipőt választott.

A kifutós modell dereka mintha vastagabb lenne Gomezénél, de lehet, hogy csak a póz előnytelen: mindenesetre Reem Akra nem ékszerezte fel a szőke modellt, akinek vörös rúzsa tökéletesen megy a ruhához. Ön szerint kin mutat jobban a szexi estélyi: a sötét hajú, fiatal színésznőn, vagy a komoly modellen?

Vanessa Hudgens Naeem Khanban

Kinek áll jobban?

Vanessa Hudgens ugyanarra a bemutatóra érkezett Naeem Khan estélyiben, ahol Gomezt vörösben láthattuk: a két ruha egymáshoz is jól passzol, ami valószínűleg fontos volt kiválasztásakor, hisz a Spring Breakers szereplőinek illett egymással is pózolniuk.

A sok strucctoll és flitter akár rossz választás is lehetett volna, de Hudgens nagyon jól tudja viselni az extrém ruhát, még combot is villant, mint Angelina Jolie. A Charleston-korszakot idéző ruhához a színésznő vintage Neil Lane ékszereket vett és aranyszínű szandált.

Az estélyi követi a tavaszi trendeket azzal, hogy fekete-fehér és a régi időket idézi, pedig Naeem Khan még 2012 februárjában küldte kifutóra a New York-i divathéten, tehát a 2012 őszi-téli kollekcióból való. A kifutós modell egyáltalán nem villant lábat, egész máshogy áll rajta a ruha, mint Hudgensen. Ékszereket sem visel, és haját is feltűzték, hogy megjelenése minél egyszerűbb legyen a különleges ruha mellett. Önnek kin tetszik jobban a tollas estélyi: a vidám színésznőn, vagy a karót nyelt modellen?

Kaley Cuoco BCBG Max Azriában

Kinek áll jobban?

Az Agymenők ügyesen jógázó jócsaja, Kaley Cuoco március 13-án viselte a BCBG Max Azria 2013-as tavaszi-nyári kollekciójának egyik sportosan elegáns, fekete-fehér darabját. A színésznő a Beverly Hills-ben tartott Paleyfestre érkezett a térd alá érő ruhában, mely kicsit mintha bő lett volna rá. Mindenesetre a zsiráfmintás clutch-csal és a hullámosan lógó hajjal valahogy túl hippisre sikeredett az összeállítás szerintünk.

A kifutós modell egyszerű, fehér laptáskát, és vastag bokapános, fehér cipőt kapott ruhához, melyre még egy fehér hámot is adtak. Az összkép így szerintünk esetében kicsit jobb volt, mint Cuocónál, mert nem lógott annyira rajta a ruha. Önnek a színésznőn vagy a modellen tetszik jobban a fekete-fehér szett?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek