Georgia May Jagger divatosan üli meg a turbinát

Georgia May Jagger modellkarrierje eleinte döcögősen indult: a három évvel ezelőtti, Rimmellel forgatott reklámfilmjét betiltották, mostanra viszont egészen kikupálódott a Rolling Stones frontemberének pici lánya, aki újabban repülőgépek turbináján pózol. A British Airways új Sydney-i járatának promótálására kérte fel a modellt, aki az ausztrál divathét előtt pont el tudott ugrani a reptérre, hogy csinos ruhákban pózoljon a Boeing 777-300ER fedélzetén és turbináján.

Földig érő, kiwizöld, a PPQ által tervezett Tech Empire ruhájában magabiztosan pózol Mick Jagger csemetéje, nem csak a repülő kényelmes foteljeiben merengve, hanem a turbinán csücsülve is. A 21 éves modell mellé a vállalkozó kedvű pilóták is csatlakoztak néhány kép erejéig, akik cserébe úriemberként vezették körbe őt a repülő körül.

A fotózást Ausztráliában vezényelték le, Jaggeren kívül pedig a PPQ többi modellje is rögtönzött bemutatót tartott a legújabb gép, a Boeing 777-300ER fedélzetén a márka 2013-as őszi/téli kollekcióját viselve, ettől függetlenül persze ki más lett volna a műsor fénypontja, ha nem a legendás angol rocker lánya.  A bemutatót egyébként a British Airways legújabb járatának tiszteletére rendezték Sydney-ben, a British Airways High Tea nevezetű eseményen a meghívott vendégek első osztályon élvezhették a showt angol teák kíséretében.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek