Menő vagy ciki Minnie egér tetőtől talpig Lanvinban?

A Disney figurák körüli divat csinnadratta egyre gyakoribb az utóbbi időben: túlságosan sovánnyá fogyasztott másaikkal hirdették már a Barneyst, majd Anna Dello Russo és Sarah Jessica Parker társaságában megjelentek a divatheteken, legutóbb pedig maga Minnie egér kapott egy teljes fazonalakítást a Lanvintól.

A párizsi Disneyland huszadik évfordulójára Mickey egér szíve csücskét az a megtiszteltetés érte, hogy maga a Lanvin kreatív igazgatója, Alber Elbaz vette kezelésbe. A tervező és a Disney egyébként nem most először kollaborált: a már említett Barney's kampány során anorexiás másaikat is a francia divatház tervezője formálta át. Az akkori rózsaszín fodros Lanvin estélyi helyett Elbaz egy hosszú ujjú tengerkék neoprén estélyit álmodott meg a mesefigurának, amit válltömésekkel, csillogó díszítéssel, Lanvin fuxszal és rózsaszín flitteres fejdísszel tett hangsúlyossá.

Az évforduló alkalmából nem csak Minnie egér pompázhatott dizájner kreációkban: az alkalomra egy teljes divatbemutatót szerveztek, ahol az angol márka, a Siblings Hamupipőke által inspirált kötött szoknyát és topokat vonultatott fel, de Custo Dalmau és Jean-Paul Knott kreációi is helyet kaptak a kifutón.

Minnie egér korábbi fazonigazításához képest egy sokkal kényelmesebb és szerethetőbb, mesefigurához valóban illő megjelenést hozott össze Elbaz, amit a kritikusok is imádtak. "Két ruhát mutattam Minnienek, ő viszont rögtön rávágta, melyik kell neki. Ragaszkodott a magassarkúhoz és az ékszerekhez, szereti a színeket és a csillogást" – jellemezte vérbeli nőként Elbaz az élettelen mesefigurát.


A kedélyek fokozására egy videót is készítettek, amiben Minnie Párizs utcáit járva villant pöttyös szoknyát a márka logójával a háttérben. Bár a kisfilm csak négy másodperces, minden valamennyire jártas meserajongó kitalálhatja, melyik karakterről van szó. Ön mit gondol: menő vagy ciki luxuscikkekbe öltöztetni a gyerekek kedvenceit? Minnie egér esetében túlzásba estek vagy sem?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek