Toni Braxton izzadságfoltja, vagy Chloe Sevigny hegedűs ruhája kínosabb?

A hét kínosan öltözött celebje helyett most rögtön két celebnőt hozunk: Toni Braxton nem öltözött rosszul, csak sajnos foltosra izzadta overálját, Chloe Sevigny hegedűs vintage ruhája nekünk tetszik, de a furcsa kivágás miatt biztos sokaknak nem. Kettejük közül kell most kiválasztania, ki volt múlt héten kevésbé csinos. Képek és szavazás a folytatásban!

Toni Braxton az ő főszereplésével készített Braxton Family Values című reality harmadik évadának premierjére ment piros, nem túl előnyösen szabott overálban, melynek nem bő szára, hanem vizesre izzadt hónalja volt igazán ciki. A bemutató buliját New Yorkban tartották március 13-án, ugyanaznap, amikor Chloe Sevigny a Barney’s Chloé bulijába volt hivatalos.

Sevigny a márka hatvanadik évfordulóját ünnepelte a New York-i áruházban egy vintage Chloé ruhában, aminek különleges kialakítása elég megosztó. A fekete ruha elejére egy aranyszínű hegedűmotívum került, ami alól a színésznő hasa kétoldalt kilóg. Szerencse, hogy ez a típusú hasvillantás épp trendinek számít. A ruhát a 80-as évekbben Karl Lagerfeld tervezte a Chloénak, Sevigny pedig gyerekkora óta imád mindent, ami ilyen márkájú, már csak a névazonosság miatt is.

Ki a cikibb?

„Kislánykoromban Chloé parfümöt kaptam minden szülinapomra, minden karácsonyra a távoli rokonoktól. Nem ismertem más Chloe nevű lányt, egy kisvárosban laktam, ahol a nevem igazán sikkesnek számított. De most már mindenkit Chloe-nak hívnak, mindenkinek a kutyáját is Chloe-nak hívják, és egyáltalán nem számít elegáns névnek” – mondta Sevigny a Huffington Postnak.

Az biztos, hogy míg neve lassan kimegy a divatból, a vintage Chloe ruha talán sosem. De önnek tetszik egyáltalán a hegedűmotívum? Vagy túl direktnek találja? Kínosabb egy izzadságfolt, mint egy hegedűvel takarni mellünket? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra