Menő vagy ciki a WWF műszőrme kollekciója?

Teljesen új koncepciót kreáltak a világ legnagyobb civil és természetvédelmi szervezete, a WWF köré: íme a Wonder World Fur, amibe garantáltan ön is bele fog szeretni!

A francia WWF negyvenedik évfordulójának alkalmából a Marcel and Publicis Argentina meglehetősen merész ötlettel állt elő: a márka monogramjához hűen létrehozták a Wonder World Fur-t, aminek az a lényege, hogy képzeletbeli állatok szőrméjéből terveztek meg különböző kiegészítőket, mellényeket és kabátokat. Ezt a képzeletbeli műszőrme kollekciót keresztelték el Wonder World Fur-nek, és hogy az egész még kreatívabb legyen, a darabokat valóban megtervezték, így nem igazán jutányos áron akár meg is vásárolhatja, amelyik tetszik!

Bár az elképzelést nagyon kreatívnak tartjuk és a kampány képei, kisfilmjei is hihetetlenül profik és cukik, az árakon eléggé megrökönyödtünk, először azt hittük, azok is képzeletbeliek.  Egy műszőr kesztyű, amit feketében, szürkében és halvány rózsaszínben is lehet kapni, 115 eurót, azaz 37 ezer forintot kóstál, de kapható még műszőrme fejpánt is 21 ezerért, ez egyébként a legolcsóbb portéka az egész kollekcióból. A kampányfotón látott rózsaszín műszőrme mellény 410 euró, tehát 125 ezer forintba kerül, a kulcsdarab fekete műszőrme kabát árát pedig egyszerűen ki sem írták a weboldalon, bár lehet jobb is. A teljes felhozatalt itt tekintheti meg.

A borsos árak mellett egyedül az szól, hogy a kollekció teljes bevétele a francia WWF számlájára kerül, így ha valakinek lelkiismeret furdalása támadna a vásárlás után, vigasztalja az, hogy két legyet üt egy csapásra, hiszen nem csak saját ruhatárához, hanem a WWF munkájához is nagyban hozzájárult. Ön mit gondol, menő vagy ciki a kezdeményezés, vásárolna valamit a kollekcióból?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1593) (1426) Ciki!
Mustra