Így legyen szép betegen is!

Bár a Google megmondja, hogy mikor jön az influenzajárvány, ennek ellenére nehéz megúszni, hogy elkapjunk valamit a téli szezonban. A Bellasugar szerkesztői készítettek egy hasznos videót arról, hogy milyen egyszerű lépéseket kell tennünk, ha legalább külsőleg szeretnénk jobban érezni magunkat az influenza alatti napokban.

Első lépésként Kirby Johnson szépségszakértő egy zsírosabb hidratáló krémet ajánl, amivel könnyen eltüntethetjük arcunkról a száraz foltokat és pótolhatjuk a bőr vízveszteségét. Betegség alatt szemünket ajánlatos vízálló szempillaspirállal festeni, illetve fekete szemceruza helyett fehér ceruzával kihúzni (már ha egyáltalán van erőnk sminktükör elé ülni lázasan), melynek segítségével kevésbé tűnünk majd levertnek és fáradtnak.

stockfresh 1270237 flu-or-cold-sneezing-woman sizeM
Stockfresh

Ha szemünk a láztól túl vörössé válik, bátran vessük be a szemcseppet is. Hogy az arcunknak is adjunk egy kis pírt, natúr színű púderrel és egy színes ajakbalzsammal kendőzzük a betegség tüneteit. Ön szokta magát sminkelni a betegség alatt vagy inkább hasznosabb praktikákat vet be a nátha megelőzésére?

Oszd meg másokkal is!
Mustra