Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

Ezen a héten is találtunk pár olyan hírességet, akik csupán színben eltérő ruhadarabot viseltek. Heidi Klumot Teri Hatcher másolta, Roland Mouret méltán népszerű ruháját ezúttal Dita Von Teese és Halle Berry viselte. Kim Kardashian és Tamara Ecclestone pedig versengve sokkolta az ártatlan járókelőket. Döntsék el, kinek áll jobban ugyanaz a ruha!

Heidi Klum – Teri Hatcher

Kinek áll jobban?

A szupermodell idén nyáron, a Project Runway egyik adásában viselte Thomas Wylde smaragdzöld ruháját. Heidi Klum kiegészítők nélkül, szögegyenes hajjal jelent meg a kifutó mellett, és így prezentálta, hogy négy gyerek után is elképesztő alakja van. Teri Hatcher október elején választotta ugyanezt a ruhát egy hollywoodi díjátadón. A 47 éves színésznő ugyan sötét színeket választott, de szerencsére a hullámos haja ellensúlyozza a szigorú megjelenését.

klumhatch
Getty Images

Dita Von Teese – Halle Berry

Kinek áll jobban?

Roland Mouret Galaxy elnevezésű kreációja kifejezetten népszerű a hírességek körében, viselte már Miranda Kerr, Beyoncé Knowles és Victoria Beckham is. Dita Von Teese a ruha vörös verzióját idén nyáron vette fel.

A kiegészítők terén elég erős hatást sikerült elérnie, hiszen a párducmintás táska és cipő mellé padlizsán színű kesztyűt párosított. Ezek után akár unalmasnak is tűnhetne Halle Berry a ruha fekete verziójában, hiszen ő csupán egy fekete Jimmy Choo cipőt viselt kiegészítőként.

halleditta
Getty Images

Kim Kardashian – Tamara Ecclestone

Kinek áll jobban?

Zöld bársonyruha, aranyszínű szandál, óriásdekoltázs, kivillanó lábak. Kim Kardashian ruhája már elsőre is sokkoló hatású volt, de a helyzetet tovább fokozza, hogy ugyanezt a ruhát kiválasztotta a milliárdos vagyon várományosa, Tamara Ecclestone is. A reality műsorokban szintén jártas Ecclestone nem teljesített alul, pontosan ugyanolyan dermesztően hat az emberre, mint Kardashian. Vagyis jelen esetben azt is kérdezhetnénk, melyik választást tartják kisebb csapásnak.

ecckar
Getty Images
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek