Pillanatok alatt elfogytak a Chanel táskák a magyar online vásárlói klubon

Azt már ugye tudjuk, hogy a Chanel egyelőre nem kényezteti el azokat, akik az interneten szeretnék beszerezni a kedvenc darabjaikat. Kivételek mindig vannak, a különböző aukciós oldalakon belefuthatunk pár jó állapotú darabba, csütörtökön reggel például az egyik magyar online vásárlói oldalra is felkerült kilenc méregdrága, vintage-nek titulált Chanel táska.

A Fashion Days hajnalban hívta fel a figyelmet hírlevelében az ajánlatra, és kollégánk szerint délelőtt tízre már mindegyik darabnál ott virított az "Elfogyott" felirat, pedig a legolcsóbb darab ára is majdnem 260 ezer forint volt, a legdrágábbak pedig közel 620 ezer forintot kóstálnak. Ennyit a válságról, hogy egy kicsit demagógok legyünk.

Persze akkor is nehéz elképzelni, hogy valaki, akinek ennyi lapul a kártyáján, egy online vásárlói klubban szerezzen be magának luxustáskákat. Hiszen 620 ezer forintért már vadiúj és igen menő Louis Vuitton táskát is vehet magának az ember az Andrássy úton, ráadásul a kiszálltás miatt sem kell aggódnia és még ízelítőt is kap abból, milyen érzés igazi luxusüzletben vásárolni.

A táskák leírásában egyébként szerepel, hogy ezek nem vadonatúj darabok, hanem divatbemutatókon és kirakati kihelyezésben használt táskák, és ennek megfelelő állapotban vannak. Ja, és sorozatszám és védőzsák is jár. Aki pedig szereti az oknyomozást, a mellékelt kiadási évek alapján utánanézhet annak, hogy néztek ki ezek a darabok a kifutón. Viszont aki vásárolni szeretne, az sajnos már lemaradt erről az akcióról. Mindegy, biztos lesz még ilyen, de ha mégse, akkor egy csinos Gucci vagy Dolce & Gabbana táskával bármikor vigasztalódhat az Andrássy-n az, akinek félre volt téve 300 ezer forintja kiegészítőre.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek