no

Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

A hírességek újból ugyanazokat a ruhákat viselték. A Skyfall Bond-lánya, Naomie Harris ezen a héten is bekerült a válogatásba, melyben most olyan ruhákat mutatunk be, amik szabásban nem, de színben eltérnek. Nézze meg az estélyiket, és döntse el, kinek állt jobban ugyanaz a szett!

Emily Blunt –Naomie Harris

Kinek áll jobban?

Emily Blunt már idén januárban rátalált Marios Schwab kreációjára, melyet a tervező a 2012-es tavaszi kollekciójában mutatott be. A színésznő a ruha rózsaszín verzióját választotta, és ezüstszínű táskát, cipőt és körömlakkot választott. Naomie Harris, aki úgy tűnik, nem tud kimaradni listánkból, ezúttal is ismételt. A Skyfall Bond-lánya ezúttal eltérő színben, de ugyanazt a ruhát viselte a film egyik októberi bemutatóján. Harris azonban nem figyelt annyira a kiegészítésre, a kék strassz kövekkel díszített ruhát sötét bordó körmökkel párosította.

Taylor Swift– Pippa Middleton

Kinek áll jobban?

Október 23-án Taylor Swift a Letterman-show vendégeként reklámozta legújabb, Red című albumát. Ezek után nem meglepő, hogy a vörös rúzsához amúgy is túlságosan ragaszkodó énekesnő piros kabátban jelent meg. Pár nappal később Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton indult el vásárolni egy ugyanilyen kabát sötétkék verziójában. A színválasztás szerencsés volt, és ellensúlyozta a túl sok feketét.

Selma Blair – January Jones

Kinek áll jobban?

Selma Blair október elején jelent meg Skaist Taylor kreációjában, melyhez egy piros-arany Marc Jacobs szandált viselt. A kék, galléros ruhadarabbal kapcsolatban már az elején szeretnénk tisztázni, hogy a látszattal ellentétben nem szoknyában, hanem nadrágban végződik. Október elején ugyanezt a ruhát választotta January Jones. A szintén színésznőként tevékenykedő híresség azonban nem nagyon volt bátor, és aranyszínű kiegészítőkkel próbálta elérni, hogy csupán a pink ruhadarabra figyeljünk.

Oszd meg másokkal is!
no

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek