Szeles szerda jön, vegyen vastag sálat, mint Márta

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk most!

Márta

Szerdán hajnalban újra megjelennek a fagyok, napközben északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, délen, délkeleten lesz több napsütés – írja az Időkép.hu. Számottevő csapadék nem várható, de északon kisebb eső lehet. A nyugati, északnyugati szél több helyen erős lesz. Délutánra 7-11 fok közé melegszik a levegő, éjszaka -3, +4 fok lesz.

Márta rétegesen öltözött fel a késő őszi hideghez: mellénye alatt bőrkabát lapul és vastag sállal védi nyakát. Sportos szettje kényelmes, mégis jól néz ki, bár, mint tudjuk, a leggings nem nadrág (na jó, néha az). A Conversből kilógó vastag zokni se rossz ötlet, ha így öltözünk, tuti nem fázunk fel mi se.

Sál: H&M

Nadrág: H&M

Kabát: Bershka

Mellény: Moncler

Kardigán: turkáló

Táska: Zara

Cipő: Converse

Zokni: Calzedonia

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek