Hétfőn jön a hidegfront, öltözzön össze pasijával!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a 2112 februári londoni divathét két érdekesen öltözött látogatóját mutatunk meg önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk hétfőn!

Linda Tol és Niels Oostenbrink

Hétfőn hidegfront érkezik, viharossá fokozódik a szél, sokfelé várható eső, zápor – írja az Időkép.hu. A front előtt délen még 21-22 fok is lehet, a front átvonultával lehűl a levegő, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 14-19 fok között alakul. Az esős hétfőre egy összeöltözött bloggerpárost hoztunk önöknek, akik 2012 februárjában, a londoni divathéten vettek bőrnadrágot. Linda Tol és Niels Oostenbrink közös blogot visznek, de külön-külön is imádják posztolni szettjeiket, egyáltalán nem meglepő, hogy az átlagnál bevállalósabbak.

Oostenbrink bőr rövidnadrágját valószínűleg nem lehetne ráerőltetni pasinkra, de ez talán nem is baj: nem kell pontosan lemásolni az ötletes szettet, elég inspirálódni! Vegyünk fel farmeringet, és győzzük meg párunkat, hogy ő is tegyen így. Kell még egy fekete nadrág, egy barna/sötétkék dzseki és már össze is vagyunk öltözve. Ez azért feldobhatja a borús hétkezdetet, nem?

Linda Tol:

Dzseki: Blue Blood

Ing: Levi's

Nadrág: Acne

Csizma: Sacha

Táska: Chanel

Niels Oostenbrink:

Dzseki: Blue Blood

Ing: Topman

Nadrág, sort: Jan Boelo

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek