Esős csütörtök jön, vegyen esőkabátot!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos párizsi modellt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk csütörtökön!

Jac Jagaciak

Hiába unjuk már nagyon, akkor is esni fog csütörtökön: jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Mindenhol megnövekszik a felhőzet, többfelé megerősödik a délkeleti szél, de már enyhébb lesz a hajnal – írja az Időkép.hu. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9-15 fok között alakul, reggel 4 fokra kelünk.

Ha úgy öltözünk fel, mint Jag Jagaciak, nem nagyon fogunk fázni: kell egy vastag pulóver, egy esőkabát, és a magasított edzőcipő is jól jön, biztos nehezebben ázik be, mint alacsony talpú társai. A modell szettje nem valami különleges, egy farmeringet és egy sötét nadrágot, illetve sötétkék pulcsit biztos találunk mi is a szekrényünkben. Egyedül a Chanel táska tűnik beszerezhetetlennek a szettből, de az is csak az ára miatt.

152863667
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra