Ez lesz az egyik utolsó meleg nap, elő a geometrikus mintákkal!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal is egy párizsi divathéten kolbászoló divatbloggert mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk szerdán!

Tiany Kiriloff

Szerdán a ködös reggelt követően napközben többfelé felhők jelennek meg az égen, de csapadékra nem kell számítani – írja az Időkép.hu. Gyenge marad a légmozgás, de északkeleten megélénkülhet az északi szél. Kicsit már hűvösebb lesz, mint a hosszú hétvégén volt, délutánra 10-19 fok köré melegszik a levegő, reggel 2-8 fok várható. Elkél már egy pulóver napközben is.

Mai divatbloggerünk, Tiany Kiriloff is szeret a fast fashion boltokból öltözködni, így legalább nem nehéz lemásolni egyeidnek tűnő stílusát: a szoknyát és az inget a H&M-ben vette (14990 forint és 12990 forint), hasonló kistáskát találunk a Zarában (igaz, csak feketében, 9995 forintért), vagy a Parfoisban (mélylila és 8495 forint). Nagyon hasonló cipőt találunk a Zarában 19995 forintért, sötétszürke pulóver meg csak van a szekrényünkben – ha mégsincs, vegyünk a Mangóban egy szürkéskék pulcsit 7995 forintért.

Cipő: Gianvito Rossi

Táska: Delvaux

Szoknya és ing: H&M

Szemüveg: Jake

Pulóver: Cos

153131079
153131108
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek