Napos hétfőnk lesz, viseljen minisortot!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal is egy párizsi divathéten kolbászoló divatbloggert mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Rea Papathanasiou

Október 22-én, hétfőn nagyjából ugyanolyan szép idő lesz, mint vasárnap volt – írja az Időkép.hu. A hajnali párásság és köd megszűnése után alapvetően napos idő lesz, 17-22 fok körüli hőmérsékletre lehet számítani napközben, reggel 2-7 fok lesz. Nem várható csapadék, ködös, napsütéses és felhős tájak egyaránt lehetnek, az időjárást alapvetően helyi viszonyok fogják meghatározni.

Egyébként a hétvégén megdőlt a budapesti és az országos meleg-csúcs is: 25-27 fok volt szombat délután a napos részeken, és dupla melegrekord dőlt: az Országos Meteorológiai Szolgálat mérései szerint Kőrösszakállon 2 tized híján 27 fokot, azaz 26.8 fokot regisztráltak, így megdőlt az korábbi, 1961-ben Csengeren rögzített 26.5 fokos rekord. Budapesten 24 fokig emelkedett a hőmérséklet, legutóbb 1943-ban volt hasonló meleg ugyanezen a napon, akkor 23.5 fokot mértek.

Rea Papathanasiou stylist szerencsés alkat, hosszú, vékony lábait érdemes sorttal és magassarkúval hangsúlyoznia. A divatheteken komoly trend volt a 80-as éveket idéző széldzseki, vagy épp a hülyegyerek-pulcsi, Papathanasiou nagyméretű férfikabáttal tette különlegessé egyébként majdnem elegáns szettjét.

Cipő: egy kis butikból

Sort: vintage Levi's

Ing: Topshop

Kabát: Isabel Marant

Táska: vintage

Napszemüveg: Paul Smith

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek