Szerda: még mindig 15 fok, változóan napos idő

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jólöltözött járókelőt állítottunk meg, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Dóri

Szerdán az előrejelzések szerint délelőtt még ki-kisüt a Nap, de délután borúsabb, zivataros idő jön. Délen és nyugaton elkél majd az esernyő, északkeleten, északon ugyanakkor változóan felhős-napos időre van kilátás – írja az Időkép.hu. A hétre eddig jellemző hűvös is marad, csak 15 fokra számíthatunk napközben, reggel pedig csak 5 fok lesz. Keddre virradóra egyébként az ország jelentős részén bejöttek a talajmenti fagyok, Taliándörögdön -1,5 fokig, a Nógrád megyei Zabaron -2,3 fokig csökkent a hőmérséklet. Szerdán reggel főleg az ország északkeleti harmadán fordulhat elő fagy, az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben sűrű köd képződhet.

Dóri a délelőtti napsütésre koncentrálva vett napszemüveget, de arról is gondoskodott, hogy ne fázzon meg: vastag piros sálja feldobja farmeres szettjét. Kedvencünk perforált táskája és masnis balerinája, amihez azért elkél egy vékony harisnya.

Zakó: H&M

Trikó: Atmosphere

Sál: utcai árus

Öv: Mango

Nadrág: Mango

Táska: Parfois

Cipő: Next

Napszeműveg: Mango

Fülbevaló: Accessorize

Óra: DKNY

Oszd meg másokkal is!
Mustra