Szombaton helyenként nyári meleg lesz, öltözzön neonszínbe!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy kolléganőnket kértük meg, hogy pózoljon nekünk, mert nagyon megtetszett neon szettje. Természetesen szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Margó

Pénteken északon ragyogóan napos, délen csapadékos idő volt: ezek után szombaton délire fordul a szél és a déli megyékben egy napra újra nyárias magasságokba, helyenként 28-30 fokig emelkedik a hőmérséklet, miközben északon felhősebb, kissé hűvösebb marad az idő – írja az Időkép.hu. Napközben 25 fokra számíthatunk, este csak 12-re, ráadásul ekkor már szórványosan zápor, zivatar alakulhat ki. A népi jóslás szerint ha szeptember 29-én keleti szél fúj, kemény tél várható – Szent Mihálykor keleti szél, nagyon kemény telet ígér –, tehát ha hihetünk az időjárás előrejelzésnek, és a népi hiedelem is igaz, akkor nem lesznek nagy hidegek télen.

Kollégánk neonszínű, vékony farmerban és fehér, peplumos, rövidujjú blúzban jött dolgozni: a zakó jól jön szombaton is, ha estig van dolga az embernek. A neonsárga nadrághoz neonszínű bizsukat vett fel Margó, a strasszos napszemüveghez pedig elég jól ment a csupa szegecs mokaszin. A szett még egy luxus pop up butik megnyitóján is megállta helyét, úgyhogy biztos beválik egy szombati családi programon is.

Zakó: H&M

Nadrág: Pull and Bear

Peplumos blúz: H&M

Karkötő, fülbevaló: H&M

Nyuszis gyűrű: C&A

Cipő: Romwe.com

Táska: Zara

Napszemüveg: Máltai bazárból

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek