Csütörtökön 30 fok lesz, öltözzön nyáriasan!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal két jólöltözött járókelőt állítottunk meg, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Marina és Ricsi

A szerdai, meglepően jó idő után csütörtökön tovább folytatódik a felmelegedés. Északon és nyugaton lesz gyakrabban felhős az ég, északnyugaton délután akár zápor is kialakulhat, míg délkeleten szinte zavartalan napsütésre készülhetünk – írja az Időkép.hu. A szél marad – bár mi szerdán semmit nem éreztünk belőle Pesten –, a hajnal megint csak tizenpár fokos lesz, de napközben 24-32 fok várható.

Ennek megfelelően igazi nyári szettet kell reggel összeállítanunk, de ha estig maradunk a városban, egy melegebb cipő és egy bőrkabát is elkél. És hiába az augusztusi meleg, mégiscsak ősz van, nem baj, ha stílusunk kicsit komolyabb, és több sötét ruhát veszünk fel, mint nyáron: a Nap már nem olyan erős, és amint lemegy, lehűl az idő. Marina és Ricsi pólóban, lazán vészeli át a szeptembervégi meleget. Nekünk tetszik, hogy bakancsban vannak, ha ilyen menő csizmánk lenne, mint Marinának, mi is abban járnánk minden nap, főleg, ha sikerülne stílusban ennyire hozzáillő pólót is találnunk. Ricsi egyébként a Budapest Patriots játékosa, állán épp sportsérülés díszeleg.

Marina:

Trikó: Pull and Bear

Nadrág: Bershka

Csizma: Zara

Táska: H&M

Karkötő: H&M

Fekete karkötő: Thomas Sabo

Ricsi:

Nadrág: Pull and Bear

Trikó: Pull and Bear

Bőrkabát: Zara

Óra: Armani

Cipő: Zara

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek