Öltözzön a vasárnapi meleghez, mint Anett

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött járókelőt kértünk meg, hogy álljon modellt nekünk, de természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Anett

Vasárnap igazi kirándulóidő lesz, hajnalban még súrolhat bennünket egy hidegfront, de napközben változóan felhős ég mellett 20 és 25 fok közötti csúcshőmérsékletekre van kilátás – írja az Időkép.hu. A Köpönyeg jóslata szerint némi zápor előfordulhat északon, de nem kell megijedni: szép időnk lesz. Ha úgy öltözünk fel, mint Anett, biztos nem fogunk fázni, a gumicsizma esetében is inkább design-elem, mint tényleges szükségelt.

Ha kertészkedés helyett családlátogatásra megyünk, vigyünk magunkkal borítéktáskát, mert bármilyen szettet elegánsabbá tesz egy ilyen egyszerű kiegészítő. A 25 éves, stílusos lány szerint egyébként a magyarok borzasztóan öltözködnek, köznöségesek, mindent megmutatnak, túl kihívóak. Ő inkább a letisztult, egyszerű öltözködés híve, kerüli a flitteres dolgokat, a hatalmas bizsukat. A kevesebb több lehetne a mottója.

Blézer: H&M

Farmer: Zara

Body: Tally Weijl

Csizma: Pepe Jeans

Táska: WestEnd

Óra: New Yorker

Oszd meg másokkal is!
Mustra