Kedden újra nyár lesz, vegyen szoknyát!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött járókelőt kértünk meg, hogy álljon modellt nekünk, de természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Szandi

Szeptember 18-án, kedden valamivel melegebb lesz, mint hétfőn, hajnalban 9-16 fok, napközben 23-28 fok várható. A reggeli, délelőtti órákban kisebb eső előfordulhat a középső országrészben, majd a késő délutáni, kora esti órákban a Tiszántúlon egy-egy zápor sem kizárt – írja az Időkép.hu. Abban eltérnek a különböző előrejelzések, mennyire lesz felhős az ég, de a napsütés biztos nem lesz zavartalan, de a 25 fok már nyárias melegnek számít. Szerdán jön a lehűlés, élvezzük ki a jó időt!

A 23 éves hip-hop táncos Szandi általában nagyon extrémen és színesen öltözködik. Mivel most munkaügyben járt el, ezért magához képest visszafogotton öltözött fel. A táncoslány nem bonyolította túl szerelését, a klasszikus fekete-fehérhez nyúlt. A bakancs furcsa választásnak tűnhet, de nem a szett része, csak a megbeszélés után vette át, mert szereti a lazább dolgokat. Mondjuk nekünk pont ezért tetszik az összeállítás, és ilyenkor már jól is jöhet egy melegebb lábbeli: a reggeli 9 fok kellemetlen tud lenni szandálban.

Trikó: Tally Weijl

Szoknya: turkáló

Cipő: Ázsia center

Nyaklánc: Claire's

Óra: Ázsia Center

Oszd meg másokkal is!
Mustra