A mellbimbótapasz divat, de ciki

Liptai Claudia is így gondolta, miután a TV2 sajtótájékoztatóján egy szinte teljesen átlátszó felsőben jelent meg, melltartót és bimbótapaszt nélkülözve. Pedig a bimbótapasz egyre népszerűbb, Emma Watson is tapaszt viselve jelent meg a The Perks of Being a Wallflower című filmjének premierjén. A tapasszal pont az ellenkezőjét sikerült elérnie, mint amit akart, ugyanis a csúnya kis ragasztó kivillant a furcsa szabású ruha alól.

Persze akadnak olyanok is, akik direkt mutogatni akarják a tapaszukat , vagy mindkét oldalán ragadós tapaszt használnak, amivel mélyen dekoltált ruhát is bátran fel lehet venni . Ebben az esetben is kockázatos a bimbó, vagy a tapasz megvillantása, de ha óvatosan viselik a ruhát, meg lehet előzni a baleseteket.

A Torontói Filmfesztiválon is akadt némi letapasztott bimbó-villantás. Yao Xingtong, kínai színésznő bár leragasztotta bimbóit, azokat mégis tökéletesen lehetett látni az áttetsző ruhán keresztül. Csupán annyit ért el a dologgal, hogy bimbói nem meredeztek, de látni ugyanúgy lehetett őket, sőt a tapasz sem túl visszafogottan csillogott a ruha alatt. Valószínűsíthetően ő is hamar észrevette, hogy a vakuk fényében szinte mindent ki lehet venni a papírvékony ruháján keresztül, így később egy pandamacival próbálta takarni magát.

Oszd meg másokkal is!
Mustra