Olívia laza eleganciája vasárnapra

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött járókelőt kértünk meg, hogy álljon modellt nekünk, de természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Olívia

Vasárnap már csak időnkénti növekszik meg a felhőzet, több-kevesebb napsütésre van kilátás, csapadék nem valószínű, mérséklődik a szél, 20-24°C-ig melegszik a levegő – írja az Időkép.hu. A péntekinél melegebb koraőszi napra számíthatunk, amikor elég egy hosszú szoknya, egy farmerkabát és egy félcipő is, nem kell végre esernyő és a gumicsizmákat is eltehetjük kicsit.

Olívia látványtervezést tanul, kreativitása öltözködésén is látszik, gyakran alakítja át ruháit. Farmerdzsekijére biztosítótűből rakott ki szárnyakat (melyek már kicsit megfáradtak), de előszeretettel dobja fel bármelyik cuccát hasonlóan egyszerű trükkökkel. Általában fast fashion boltokban vásárol, és azt veszi fel, amihez kedve van, nem zavarják olyan tényezők, mint az időjárás. A trendeket azonban biztos követi, az áttetsző aljak egy ideje divatban vannak, és a lánccal díszített farmerdzseki is megfelel a friss, rockos trendnek.

Farmerkabát: New Yorker

Póló: Stradivarius

Szoknya: Bershka

Cipő: Bershka

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek