Még mindig 30 fok, jöhetnek a minishortok!

Új divat- és időjárásügyi sorozatot indítottunk: minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel, ami divatos és az időjárásnak is tökéletesen megfelel. Csinosan felöltözött járókelők szettjeit mutatjuk be, külföldi bloggerek képei közül válogatunk, néha saját ruháinkat fotózzuk le, már amikor úgy érezzük, sikerült normálisan felöltözni – és persze azt is elolvashatja a posztban, milyen idő lesz adott napon.

Természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját, erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Dorka és Eszter

Szeptember 11-én, kedden pont olyan idő lesz, mint hétfőn volt: azaz meleg, napos, csapadék nélküli 30 fok várható – írja az Időkép. A gyengén felhős őszi kedd reggelen azonban csak 15 fok lesz, nem árt, ha van nálunk egy farmerdzseki, vagy akár egy könnyű mellény, ahogy az Eszteren is látható. Dorka az idei év topdarabját húzta magára, egy farmershortot és egy bő pólót. A suliból jövő lány balerinája pont megfelel egy szaladgálós napra, és ha hűvösebb van, akkor sincs baj.

Eszter tunikája ruhaként is hordható. A longboardozó lány biztos, ami biztos rövidnadrágot vett a ruha alá, de a szett a cipő és a napszemüveg miatt nőiesebbnek tűnik. A kiegészítőket nem halmozta, egy nagy fekete táskába minden belefért.

Dorka (bal oldalon):

póló: H&M

nadrág: Zara- eredetileg hosszú szárú

cipő: H&M

Eszter:

ruha: Zara

nadrág: Zara

kardigán: H&M

táska: Zara

cipő: H&M

szemüveg: Ray-Ban

longboard: Speed Demons

Oszd meg másokkal is!
Mustra