Ilyennek képzel egy esküvőt Lady Gaga

A Vogue szeptembrei címlapjára felkerült Lady Gaga elkészítette ötödik, és egyben utolsó fashion videóját, melyet a You and I című dalhoz forgatott. A popdíva és pasija, a Vámpírnaplókból ismert Taylor Kinney románca éppen a You and I első videójának forgatásán kezdődött, és az év eleji nézeteltérésektől eltekintve már egy éve tart. A dal eredetijét egyébként Gaga expasija, a rockzenész Luc Carl ihlette, a fekete-fehér videó befejező részében azonban a popsztár a tőle megszokott furcsa hangulatú klipben hozzámegy jelenlegi udvarlójához, az 1981-ben született Kinney-hez.

A maga módján romantikus klipben Gaga ártatlan fehér ruhás menyasszonyként tűnik fel a fehér szmokingot viselő ex-farkasember vőlegény oldalán, de a 26 éves énekesnő fekete bőr domina kosztümben és szakadt harisnyában sötét oldalával is megküzd a két és fél perces videóban, melyben bugyit villant és maszturbálást imitál.

A kliphez forgatott videókat a holland duó, Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin rendezte a polgárpukkasztó popsztár kreatív vezetésével, a ruhákért pedig Gaga egyik állandó bizalmasa, Nicola Formichetti felelt. Az énekesnő legendássá vált stylistja több divatmagazinnál is dolgozik, valamint a Thierry Mugler divatcég kreatív igazgatója is. A Gaga hírnevéhez sokat hozzáadó Formichetti jóvoltából láthattuk többek között Lady Gagát véres szívet hordozni neccharisnyában, náci apácaként, és testszínű fehérneműben fetrengeni, de általában a félmeztelen táncos fiúkat is a stylistnak köszönhetjük. Hamarosan várható Lady Gaga legújabb albuma is ARTPOP címmel, aminek címét már magára is varratta az énekesnő.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek