Liz Hurley bikinit tervez és be is mutatja

A 47 éves modell-színésznő 2010 óta tervez fürdőruhákat és rendre ő mutatja be saját kollekcióját: legújabb szettjeiben is ő maga állt modellt, 47 évesen, irigylésre méltón tökéletes alakkal – írja a Huffingotn Post. És hogy ne foghassuk a Photoshopra az eredményt, videó is készült a 2013-as strandszettek fotózásáról.

Hurley fürdőruhái és strandkendői ráadásul jól is néznek ki, kedvencünk az egyszerű, fehér egyrészes és a kékes-mintás kaftán (mondjuk hasonló volt idén a H&M-ben).

Az áttetsző, türkiz tunika sokak kedvence lehet, főleg, hogy Hurley mellbimbót is villant, de a testhezálló aranyruha kicsit picsás, ráadásul csak hibátlan alakon mutat jól. Az új kollekció darabjairól egyelőre nem tudtunk meg többet és a 2013-as bikiniket még nem is rendelhetjük meg a modell oldaláról, de a 2012-es fürdőruhák közül még szemezgethetünk – nem akciósan.

Egy komplett bikini 134-153 euróba (37-42 ezer forint) kerül, az egyrészesek 124-173 euróba (34-48 ezer forint) fájnak. Egy szexi, áttetsző kaftánért legalább 270 eurót, 74 ezer forintot kell fizetnünk. És bár szépek Hurley fürdőruhái, talán mégsem annyira különlegesek, hogy több tízezret fizessünk értük. Sőt, nem sok különlegesség van bennük, olyan darabokat látunk a honlapon, melyekhez hasonlókkal bőven találkoztunk idei fürdőruhakörképünk alatt.

Ön mit gondol? Megvenné a modell szettjeit, vagy marad a jól bevált, itthon is kapható márkáknál, amiket ráadásul fel is tud próbálni vásárlás előtt?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek