no

Fesztiváltrend: így öltözz fel a Szigetre!

Ugyan a Szigeten már zajlanak az események, ha nem számoljuk a felvezető koncerteket, akkor hivatalosan csak szerdán keződik el a fesztivál a teljes valójában. Ha minden jól megy, akkor jó idő lesz, néha túlságosan is. Kalap, fejkendő azért nem árt, hiszen ez megvéd a napsugárzástól, aki nem félti a lábát attól, hogy kicsit koszos lesz és meg is tiporják, azoknak ajánljuk a szandált, a tavalyi fesztiválozók közül is sokan viseltek ilyen lábbelit.

Mivel mégis egy zenei rendezvényről van szó, ajánljuk a szegecses darabokat, ezeknek az ára hatezer és tízezer forint között mozog. Hasonlóan fontos kiegészítő a kicsi oldaltáska, ami lehet steppelt vagy rojtos, a lényeg, ne csapjuk hátra, mert ilyenkor könnyebben megszabadíthatnak az értékeinktől a tömegben állva. Egy piros rojtos kiegészítő például 8995 forintba kerül a Bershkában, egy steppelt változatért, amit sok fesztiválozó visel pedig 3995 forintot kérnek a Stradivariusban.

Hogy minél kevesebb cuccot kelljen pakolni, ha esetleg sátrazásra adnánk a fejünket, akkor ajánljuk a mini overallt. Ez kitűnő viselet a forró napokra. Nagyon sok a farmerből készült darab, de aki nem rajongana ezért a trendért, a Zarában mondjuk vehet egy pöttyöset is 3995 forintért. Ha egy kicsit hűvösebbre fordul az idő vagy más okból nem akarjuk a vállunkat mutogatni, akkor egy nagy, de könnyed anyagból készült sál is jól jöhet. Szerencsére mindegyikből van választék, pár tipp bele is került a mellékelt galériába.

Időpont: 2012. augusztus 06-13.

Helyszín: Budapest, Óbudai-sziget

Fellépők: The Stone Roses, Ministry, Korn, Placebo, The Killers, The Roots, Kraak&Smaak, High Contrast és még sokan mások

Napijegy: 13000 Ft (23 óra után 6 500 Ft), percalapú jegy: 35-70 Ft, bérlet: 55000 - 63000 Ft

Honlap: http://www.sziget.hu/fesztival/

Várható Időjárás: Az Időkép előrejelzése szerint nappal 25 és 30 fok között mozog majd a hőmérséklet, éjjel pedig 14 és 17 fok között. Az első négy napban gyengén felhős idő lesz, vasárnap pedig záporra is számíthatnak a fesztiválozók. A Köpönyeg azt jósolja, hogy nappal 24-29 fok várható, éjjel pedig 13-16 fok. Az ő előrejelzésük szerint szerdán derült lesz az égbolt, csütörtökön gyengén felhős, pénteken szeles idő várható, szombaton és vasárnap pedig szintén nem lesz felhő az égen.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek