Így szurkoljon stílusosan kedvenc olimpikonjainak!

Ha ön nem egy barlangban él, bizonyára észrevette, hogy hivatalosan is elkezdődtek a 2012-es londoni olimpiai játékok, amelynek záróünnepségét szupermodellekkel turbózzák fel. A tizenhét napig tartó sportőrület örömére a nagyobb divatházak a formaruhákon kívül olyan kiegészítőkkel is készültek, amelyeket ez az esemény ihletett. Kiválogattuk a nem éppen sportos, de szurkolásra alkalmas kedvenceinket. Nem volt nehéz dolgunk.

A Peacebomb roppant kreatív volt, az öt legendás olimpiai gyűrűt dobta piacra. A kézzel készült karkötőket  darabonként is meg lehet vásárolni 20 dollárért (kb. 4500 forintért) vagy ötösével 90 dollárért (kb. 20400 forintért).

Proenza Schouler limitált példányszámban készítette el PS11 névr keresztelt csillogó arany bőrből varrt táskáját, amelyet kizárólag az Opening Ceremonytól lehet megrendelni. A táska se túl kicsi, se túl nagy, épp belefér egy-két érem, viszont igaz sportfanatikusoknak ajánlott, az ára ugyanis 1825 dollár, azaz megközelítőleg 413000 forint. A feltűnő táskához, ha olimpiai futást néz jól megy a Nike 100 dolláros neon cipője, az úszóknak való szurkoláshoz pedig Alexandra Cassaniti napszemüvegje 60 dollárért.

Stella McCartney sajátos és szemtelen módon közelítette meg az olimpiai szezont. Egy szivárvánnyal díszített fehér pamut bugyit dobott piacra,' 2012 Olympics' felirattal, amelyet a Net-A-Porter honlapján lehet megrendelni, egy kislányos fehérneműhöz képest borsos áron, 50 dollárért (kb. 11300 forintért).

Az olimpia szellemében készítette el a Molton Brown 'Global Heroes' limitált szériás fürdő- és tusfürdőszettjét. A témából adódóan öt illatot tartalmazó kollekcióhoz tartozó termékeket a SaksFithAvenue oldalán lehet megrendelni 45 dollárért (kb. 10200 forintért)

A Butter London is korlátozott számban dobta piacra Heavy Medal Trio kollekcióját, amely gyönyörű arany, ezüst és bronz színekben kapható 36 dollárért (kb. 8200 forintért). Az olimpia jegyében több márka is gondolt a dobogó színeire idén, az OPI például egy különleges, 007-es ihletésű, 18 karátos arannyal futatott körömlakkos üveget forgalmaz. Az 50 éves James Bond és az olimpia előtt tisztelgő széria ára az Opitól szokatlanul drága, 38 dollár (azaz 8600 forint). Hasonló árkategóriába tartozik Tom Ford aranylakkja 30 dolláért (6800 forintért). Olcsóbb, de a célnak megfelelő lakkot dobott piacra a Revlon 5 dollárért. Az Essie csillámporos ezüstös lakkja ezzel szemben 8 dollár, a Milani bronzos lakkjáért pedig 3 dollárt, azaz 680 forintot kérnek.

Az olimpia apropóján a Fashionista is összeállított öt szettet, amiben stílszerűen drukkolhatunk az atlétáknak, az úszóknak, a teniszezőknek, a focistáknak és így tovább. Bár a szállítás miatt nem biztos, hogy időben ideérnek a ajánlott holmik, az árakról nem is beszélve, a többségüknek egy olcsóbb, elérhetőbb változata a magyar üzletekben is elérhető, ha szerencsénk van, még le is van árazva.

Oszd meg másokkal is!
Mustra