Felismerhetetlen goth lány lett a Victoria’s Secret szőke jócsajából

A korábban betegesen soványnak kikiáltott Candice Swanepoel általában szőke bombázóként látható különböző reklámfotókon, Prabal Gurung divattervező legújabb kampánya számára azonban úgy átváltoztatták, hogy talán még az édesanyja sem ismerne rá. A nyilvánosságra hozott képeken egy sötét hajú, alabástrom bőrű modell dülleszti a mellkasát, és nyomokban sem hasonlít arra a szőke, napbarnított lányra, aki pár napja St. Barts szigetén Victoria's Secret bikinikben pózolt a tengerparton. A Daily Mail szerint a 23 éves modell nem viselt parókát a Gurung reklámanyag fotózásán, hanem vállalta, hogy befessék a haját. Arról nem szól a fáma, hogy a bőrének árnyalatát hogyan változtatták meg.

Klikk a többi képért!

Candice Swanepoel most igen felkapott a sajtóban, ugyanis a New York Magazine divatrovatában arról született cikk, hogy a Victoria's Secret vajon hogyan és mennyire retusálja egyik kedvenc modelljét a bikinis fotókon. Bizonyítékként egymás mellé tettek olyan fotókat, amelyeket retushuszárok még biztosan nem vettek kezelésbe, mert nemrég készültek St. Barts szigetén, illetve olyanokat, amelyeket a márka honlapján lehet megtalálni, vagyis nem feltétlenül tükrözik a valóságot. A módszertan messze nem tökéletes, hiszen a változtatások sokkal szembetűnőbbek lennének, ha ugyanannak a fotónak a két változatát pakolták volna egymás mellé.

 

A New York Magazine mindenesetre megállapította, hogy valójában alig nyúlnak hozzá Candice Swanepoel képeihez, de hát ő mégiscsak egy fehérnemű-modell, és azért kapja a pénzét, hogy baromi jól nézzen ki, és az utómunka során ne kelljen sokat maszatolni a fotóival. Persze nála is elfordult már, hogy az illetékesek többek szerint elszúrtak valamit: egy párducmintás fürdőruhát népszerűsítő fotón a vállai voltak kissé furcsák.

Oszd meg másokkal is!
Mustra