Ryan Gosling a legmenőbb és egyben a legjobban öltözött pasi

"A menőséget a klasszikus Marlon Brandó-i értelemben használjuk, ami a kizökkenthetetlen nyugalom és a magabiztosság keveréke" - írta Joel Stein a Time magazinban. Ahogy megjegyezte, a jelöltek között voltak a SEAL kommandósai, Julian Assange és Zach Galifianakis is. Ez mondjuk levon egy kicsit a cím értékéből.

A színész, aki az utóbbi időben szerepelt romantikus vígjátékban, mint az Őrült, dilis, szerelem, politikai drámában, mint A hatalom árnyékában, és olyan instant kultfilmben is, mint a Drive, a Time szerint azzal vált végképp tuti befutóvá, hogy a rajongói a People magazin szerkesztősége előtt tüntettek érte, amikor Bradley Coopert hozták ki a legszexisebb férfinak.

A kanadai Gosling győzelme abból szempontból külön vicces, hogy egy nemrég készült interjúban elárulta, hogy a 2004-es Szerelmünk lapja főszerepét azért kapta meg, mert a rendező, Nick Cassavetes szerint ő szerencsére egyáltalán nem jóképű vagy menő, ellentétben a többi fiatal hollywoodi színésszel.

És nem elég a Time menőségi címe, a Huffington Post a legjobban öltözött pasinak választotta meg Goslingot. "Ebben az évben, amikor legalább egy milliárd film került a mozikba, Ryan Gosling minden vörösszőnyegen felbukkant, és mindig őrülten menőnek nézett ki" - indokolták a döntést. Mint írják, mindig tudott valami csavart tenni a klasszikus férfi viseletekbe.

Gosling egyébként a Velvet legjobb fiatal, hollywoodi pasija szavazását is magasan vezeti eddig, idáig kábé 1800 szavazatot gyűjtött, míg a második helyezett Bradley Cooper csak 1400-at, a harmadik Jake Gyllenhaal pedig csak 1250-et.

Oszd meg másokkal is!
Mustra