Menő vagy ciki: oroszlánmancsos luxuscipő

Alex
Alex

A Louboutin 2011-es őszi/téli kollekciójának egyik darabja ez a furcsa, oroszlánmancsban végződő körömcipő. A tervezőre valószínűleg így hatott az évek óta divatban tartott állatminta: Louboutin őszre ugyan tervezett pár leopárdmintás darabot is (csak a megszokás kedvéért), de mellettük megalkotta ezt a bizarr, Alex névre keresztelt hasítottbőr lábbelit.

A magassarkú hátsó része teljesen egyszerű, barna bőr, eleje azonban sárga-arany hímzésbe és gyöngyös oroszlánkarmokba vész. Mi először azt hittük, ez csak vicc (vagy Photoshop), de több külföldi cipőmniás blogger is feni már a fogát a különleges cipőre. A lábbeli áráról egyelőre nincsenek hírek (az átlagos Louboutin körömcipőket 1000 dollár, 180.000 forint körüli áron kínálják), de a hollywoodi celebnők közül többen valószínűleg Louboutin Alexében villognak majd ősszel.

Egyébként ha az első sokkon túltesszük magunkat, simán el tudjuk képzelni, hogy jól összeválogatott ruhákkal kifejezetten vagány lehet egy ilyen szokatlan cipő... Egy biztos: sem lemásolni, sem hamisítani nem lesz egyszerű. Ön szerint menő vagy ciki a mancsos Louboutin?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2992) (2719) Ciki!
Mustra