Hordjon egy arcot a fenekén!

Még javában tartott a kolumbiai divathét, amikor külön cikkben foglalkoztunk vele. Az esemény végén azonban bemutattak egy olyan darabot, ami abba az összeállításba nem került még bele, de annyira megtetszett, hogy nem hagyhattuk ki. Így aztán mára a kolumbiai La Colegiatura divatiskola bemutatójáról az alábbi arckabátot választottuk a nap kedvencének.

Reméljük, Lady Gaga vagy stylistja is figyelemmel kísérte az eseményt, mert ez a hófehér, a hát közepétől fenékig hatalmas arcot formáló kabát kimondottan gagás. Tudom, hogy ez sokak fülében kritikaként fog csengeni, de én itt abszolút bóknak szánom. Ez a darab egyszerre egyszerű és különleges, illetve egyszerre elegáns és félelmetes, és kell hozzá egy jó adag őrültség, hogy az ember nyilvánosan egy ilyenben mutatkozzon. Azaz például Lady Gagának pont jó lenne.

A bemutatón egyébként az összes modellre hasonló fehér maszkot adtak (mármint az arcukra, nem a hátukra), ami még fotóról is igen hátborzongatónak hat. Képzelhetjük, milyen volt élőben. Önnek is bejön ez a furcsa fehér kabát?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek