Rohanjon rohamosztagos surranóban!

Az Adidas a Star Wars fanatikusok számára készített egy kollekciót, írja a Kicks On Fire. A cipők csak karácsony után, 2010 januárjában kerülnek boltokba, így azokat egyelőre csak részleteiben, gyári kémfotókon nézhetjük meg, de szerencsére azt már most is láthatjuk, hogy ez a cipő- és ruhakollekció lényegesen eltér a korábban megjelent Csillagok háborúja ihlette daraboktól. A tervezők ugyanis nem leutánozni akarták a szereplők által viselt darabokat, nem a képükkel díszítik azokat, hanem csupán a rájuk emlékeztető motivumokat használták.

Kattintson az Adidas Star Wars kollekciójáért!

A rohamosztagosok esetében ez fekete-fehér színkombinációt jelent, a cipő nyelvén természetesen ott díszeleg egy a rohamosztagos sisak, és a biztonság kedvéért feltüntették a Stormtrooper feliratot is.

Képaláírás

Saját típust kapott Darth Vader, természetesen a cipő teljesen fekete, a filmtörténelem emblematikus sisakjára pedig a lakkos felületek emlékeztetnek.

Darth Vader cipője

Luke Skywalker előtt narancssárga edzőcipővel tisztelegnek, melyet az első Halálcsillag elpusztításakor viselt ugyanolyan színű kezeslábas ihletett.

Luke Skywalker cipője

A kollekció egyik legviccesebb darabja Han Solo gyöngyház színű cipője. A tervezők itt azért teljesen biztosra mentek, feliratok helyett képekkel díszítették a Harrison Ford által megformált karakter lábbelijét.

Han Solo cipője

Az Adidas a lányokra is gondolt, és Leia hercegnő nevével fémjelzett cipőt is alkotott. A sötétbordó-arany színkombinációjú, velúrból és lakkból készült lábbelit a hercegnő rabszolgaként viselt ruhájából tervezték, ami érthető, hiszen az általa egyébként leggyakrabban viselt fehér már foglalt.

Leia hercegnő cipője

Yoda mester - aki egyébként az egyetlen volt, aki nem viselt a filmben lábbelit - cipőjével mentek a legbiztosabbra, a barna-zöld természetesen a jedi bőrszínére és ruhája színére utal, azonban a stílusa más, mint a többi szereplőé, mivel kevésbé számít sportosnak.

Yoda mester cipője
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek