Jaj, télen Julianne Moore és Uma Thurman is fényes és pufók

Évek óta vörös posztó a szememben a "pufi dzseki". Különben sem örülök neki, hogy télen mindenki csak feketébe meg szürkébe öltözik ahelyett, hogy próbálna egy kis színt csempénszni ebbe a borzalmas évszakba, de hogy mindemellé miért kell egyenesen fröccsöntött Robotzsarunak beöltözni, azt sose értettem. Persze, nyilván mert praktikus, de én egyrészt csak átvészelem a teleket ilyen ruhadarabok nélkül is, tehát nem elengedhetetlenül szükséges, másrészt pedig a képeken látható celebeknek az a foglalkozása, hogy fittyet hányjanak a praktikumra, amikor öltözködnek. Mégis ők is felvették.

Az egyébként 10/10-es Julianne Moore-tól fáj a legjobban (fent balra), de a Christina Aguilera és Heidi Klum által preferált fényesebb verzió is üt rendesen (fent jobbra és lent balra). Uma Thurman meg úgy néz ki (lent jobbra), mintha aznap reggel utcai viseletnek a paplant rántotta volna magára.

Persze az én véleményem csak egy a sok közül, és az utcán járva - vagy ezeket a fotókat elnézve - nem nehéz megállapítani, hogy kisebbségben vagyok. Szinte mindenki ezt hordja. Vajon a mi olvasóink is preferálják a fényes, pufók kabátokat?

Oszd meg másokkal is!
Mustra