Jól nézett ki Michelle Obama a választás éjszakáján?

Michelle Obama vörös-fekete ruhája erősen megosztotta az amerikai közvéleményt. A választási éjszakán a First Lady a Narciso Rodriguez tavaszi kollekciójának egy figyelemfelkeltő darabját öltötte magára.

„Nagyszerűen nézett ki. Ez egy üzenetet hordozó ruha, egy kicsit alternatív, és nagyon élénk: olyan, amit nem lehet nem észrevenni” – mondta Bridget Foley, a W és a Women's Wear Daily magazinok főszerkesztője, aki azon kevesek közé tartozik, aki rajong a ruhaválasztásért. A többiek inkább fanyalognak: „Az amúgy kifogástalan Michelle Obama most megkérdőjelezhető döntést hozott. A kifutón szemrevaló ez a ruha, de a való életben nem igazán” – fogalmaz a Fashiontribe bloggere.

Az Usa Today megszavaztatta az olvasóit, és a tízezer válaszadó csupán 35 százaléka mondta, hogy „Obama fantasztikusan néz ki, mint mindig”. 65 százalék szerint pedig inkább gáz az eredmény, és az amúgy divatteremtő Michelle most mellényúlt a gardróbban. Korábban a People magazin „klasszikus és bizalmat keltő” külleme miatt a legjobban öltözött hírességek közé választotta.

A képen látható eredeti darab egyébként némileg át lett alakítva, leginkább szexis elemeit kurtították: a szoknya hosszabb lett, az átlátszó vállpántokat a vállat fedő, rövidujjú boleróval borították. Az Obama-család láthatóan egymáshoz öltözött, az elnök nyakkendője harmonizál Michelle ruhájával, lányaik viselete pedig a Narciso Rodriguez-ruha egy-egy színével egyezik.

Mondjon véleményt ön is! Most akkor jól nézett ki az Egyesült Államok első fekete First Lady-je a vörös-fekete Narciso Rodriguez ruhában?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek