Egyelőre nem hagyomány a Tésztaszerda, csak marketing

Újabb klónját rendezik meg a Torkos Csütörtöknek. Amint azt akkor hírül is adtuk, Béres Alexandra is bemozdult még februárban, és Mozgós Pénteket szervezett a féláronzabálós nap másnapjára. Úgy látszik, a tésztagyárosoknak két hónappal hosszabb a reakcióideje, mint a fitnesszlédiknek, mert a Gyermelyi csak a jövő hétre, április 16-ra bírta összeszervezni a világ első Tésztaszerdáját (szerintünk egybeírandó, de a rendezvény website-ja gyakrabban írja külön). A koncepción nem sokat finomítottak a februári menethez képest: aznap 300 étterem fogja féláron kínált tésztaételekkel várni a vendégeket. Az MTI-től kapott sajtóközlemény ekként lelkesedik: "A séfek kifejezetten erre a napra állítanak össze izgalmas menüket, és kreálnak egyedi fantázianevű, nemzetközi stílusú ételeket, de a hagyományos magyaros fogásokat is "megbolondítják" egy kicsit."

Ezek után már bizonyos, hogy mi nem fogjuk anélkül elszalasztani a jövő szerdát, hogy ne kóstolnánk meg valamit, aminek egyedi a fantázianeve és nemzetközi a stílusa, de ha önt ezek a szóvirágok nem győzik meg, talán biztosabb támpontként szolgálhatnak a weboldalon közölt, valóban remeknek tűnő receptek, amiket olvasgatva már egyenesen szégyelljük az általunk ajánlott parmezános-diós pastát. Ha önnek is van egy jó tésztás receptötlete, kérjük, egy hozzászólásban mindenképpen vázolja nekünk a lényeget!

Közben pedig izgatottan várjuk, mikorra szervezi meg a Coca-Cola az első Buborékos Hétfőt, lesz-e valaha is Melírkedd, amikor országszerte 300 fodrászüzlet féláron szőkít, vagy terv marad-e Szuvas Szombat, amelynek keretében 50%-kal olcsóbban tömnének a fogorvosok. Esetleg: Lerágott Csont Csütörtök a Magyar Hentesszövetség támogatásával.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek