Trendi gyereket szeretnél? Öltöztesd monokrómba!

Az igazán menő szülők monokróm ruhákat adnak a gyerekükre, amitől úgy néznek ki, mint egy kis felnőtt. Egy előnye mindenképpen van a stílusnak: nem lehet elrontani a színkombót. Nézegess cuki képeket mini felnőttekről!

Gondoltál már rá, hogy a gyereked sokkal menőbben nézne ki, ha nem kellene bajlódni mindenféle mesefigura, meg csillámpóni nyomatokkal, színekkel, fodrokkal és babás szabásvonalakkal? Helyette hordhatna ugyanolyan ruhadarabokat, amilyeneket te, csak miniben.

Ha igen – ami elsőre nem is tűnik olyan rossz ötletnek –, akkor szerencséd van, mert pont ez a gyerekdivat. Mármint egyelőre csak egy elég szűk réteg méregdrága gyerekdivatja, ami még nem csorgott le a széles fogyasztói rétegekhez, de ami késik, nem múlik.

Ezek a minimál stílusú, monokróm outfitek, a méretet leszámítva, nélkülöznek minden olyan tulajdonságot, amitől valamire azt mondjuk, hogy gyerekruha. Rendkívül letisztult, mondhatni basic darabokból állnak, pont olyanokból, amiket egy jó stílusérzékkel megáldott felnőtt kap magára, mielőtt elindul a hétvégi programjára. 

Éppen ez a lényeg: úgy nézzen ki a gyerek, mint egy kicsi felnőtt, legyen állati trendi már három hónapos korában is.

▪️NEW ▪️Quilted Bomber Jacket ▪️COMING SOON ▪️www.minimoiboutique.com #minimonochrome #minimoiboutique #minichrome #aw17

• Mini Moi Boutique Ltd • (@mini_moi_boutique) által megosztott bejegyzés,

Ez a stílus egyébként most annyira menő, hogy állítólag celebek és luxusfeleségek élik ki alkotó vénájukat a ruhadarabok tervezésével. Természetesen ennek megfelelő áron lehet megvásárolni az egyes ruhadarabokat.

Ahhoz persze, hogy a trendi outfitekről megfelelő fotókat lehessen készíteni az Instagramra, szükség van stílusban hozzá illő háttérre is, ami praktikusan a gyerekszoba. A látvány eléréséhez ki kell választani legfeljebb kettő színt – a harmadik a fehér, és minden más színű tárgyat szigorúan el kell távolítani a helyiségből. Marad a polcon egy kisautó és egy színben passzoló könyv, de az pont elég, és már meg is kaptuk a letisztult, minimál stílust.

Hogy egy kissé élhetetlen? Igen, de hát sosem hittük, hogy a megdizájnolt fotók a valóságot mutatják. Egyébként meg van praktikus oldala is a monokrómnak: nem lehet elszúrni, biztosak lehetünk benne, hogy a gyerek ruhadarabjai színben tökéletesen passzolni fognak egymáshoz.

Csodáljatok ti is mini felnőttruhákba bújt gyerekeket!

❄️▪️Isaac keeping warm in our Luxury Pom Pom Hat & Scarf ▪️❄️ www.minimoiboutique.com #minimonochrome #minimoiboutique #minichrome #aw17

• Mini Moi Boutique Ltd • (@mini_moi_boutique) által megosztott bejegyzés,

MISTLETOE || ‘No Mistletoe needed’ is hier zeker op zijn plaats! . Gaaf voor tijdens de kerstdagen maar zeker ook daarna. . Je besteld ze via www.littledescendant.nl in het zwart of wit. . • Ook de ‘I have nothing to wear’ poster vindt je in de webshop! . . . . #monochrome #monochromekids #monochromebaby #brandrep #littledescendant #kerstmis #kerstoutfit #kerst #kerstshirt #mistletoe #nomistletoeneeded #cuteshirts #tshirt #kidsfashion #kids #babyshirt #babyfashion #gepersonaliseerd #poster #posters #monochromekidsroom #ihavenothingtowear #coolkids

Little descendant (@little_descendant) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek