Az ötéves „macskaemberben” minden kóbor macska megbízik

A cicákat Batman jelmezben cirógató ötéves lett a kóbor macskák mentésével foglalkozó csapat kabalája.

Az ötéves szuperhős a kóbor macskák mentésével és segítésével foglalkozó nagynénje révén került kapcsolatba a macskakolóniával. A nagynéni azonnal meg is látta a potenciált Shonban, a Batman és Superman jelmezben macskákat simogató kisfiúban ugyanis még a legóvatosabb, minden közeledési kísérletnek ellenálló, kivénhedt utcai harcosok is azonnal megbíznak. Catman kalandjairól a Bored Panda számolt be.

Superman Shon will always protect you!

Kolony Kats (@kolonykats) által megosztott bejegyzés,

Lassan azért csak rájönnek, mi történik valójában

Az is lehet persze, hogy a macskák egyszerűen megsajnálták a magát szemlátomást szuperhősnek képzelő, gyufaszálnyi kisfiút, akinek még most sincs saját egyenruhája. Pedig sokat kockáztatnak azzal, hogy közel engedték magukhoz Catmant, ő ugyanis nem Whiskast, hanem szikéket hordoz a batyujában. Persze nem ő ivartalanít, a nagynéni és csapata ugyanakkor mégiscsak a Catman-csali segítségével képes a legádázabb macskákat is kés alá juttatni, hogy azokat végre beolthassák és ivartalaníthassák az állatorvosok.

A nagynéni szerint mindenesetre varázslatos, ahogy a félénk és óvatos macskák Catman köré sereglenek, és hagyják magukat leteperni a macskákkal fejvakargatás segítségével kommunikáló kisfiú által. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek