SZÜLŐSÉG

20.000 méhvel pózolt egy terhes anya

2017. szeptember 5., kedd 07:41

A méhész hölgy még meg sem született negyedik gyerekének állított (szerinte) méltó emléket a méhraj segítségével.

A kósza és nemkívánatos helyekre tévedt méhrajok begyűjtésével foglalkozó ohiói Emily Mueller és férje negyedik gyermeküket várják, és úgy gondolták, érdemes igazán emlékezetes módon megünnepelni mindezt. Éppen ezért Emily úgy döntött, méhekkel, egészen konkrétan úgy 20.000 darab háziméhvel fog pózolni a fotóhoz – számolt be a kissé bizarr fotózásról a Huffington Post. 

Méhhas

Emily úgy érte el, hogy a méhraj befedje és barnába öltöztesse a terhes hasát, hogy a raj királynőjét egy kisebb dobozban a kezében tartotta a fotózás alatt. A királynőt kötelességtudóan körülvevő méhek rögtön oda is gyűltek a vezér köré, lehetővé téve a furcsa és laikus szemel nézve egy cseppet kockázatosnak tűnő képek elkészültét. A hölgy szerint ugyanakkor nem volt veszélyes az attrakció, a méhek ugyanis nemrég laktak jól, és szerinte ilyenkor alig-alig képesek rá, hogy megcsípjenek valakit. Emily különben is végig nyugodt maradt, és nem tett hirtelen mozdulatokat sem.

20.000-ből 3 méh csípte meg Emilyt

Ennek ellenére azért három méh így is megcsípte a méhész anyát: egy méh valahogy alá keveredett, egy másikat pedig agyonnyomott a kezével. Amellett egyébként, hogy számára igazán emlékezetes marad a méhek borította hassal pózolós fotósorozat, arra is szerette volna felhívni az emberek figyelmét Emily, hogy a háziméh közel sem olyan félelmetes és szörnyűséges lény, mint ahogy arra az emberek reakciói alapján következtetni lehetne, fölösleges tehát minden egyes alkalommal menekülőre fognunk, ha egy méh közelében találjuk magunkat. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta