"Ez a test már nem az, amibe beleszerettél!"

Az alakját vesztett anya többé-kevésbé tipikus útját járhatja végig, aki elolvassa Laura Mazza siránkozásként induló, de összességében pozitív végkicsengésű posztját.

Ahogy lesz, úgy lesz

Az ausztrál anya kicsivel több mint 60.000-szer megosztott, borongósan induló, de aztán a skála másik felén kikötő, cseppet csöpögős likemágnes posztja alapvetően a test változásait járja körül. A fejét kesergésre adó hölgy 2 gyerek anyja, az anyává válás pedig természetesen az ő külsejét sem hagyta érintetlenül. A siratóének első felében izmos testét, és garantáltan terhességi csík mentes melleit siratja a 31 éves szerző, megemlékezve azokról az örömteli, bár a poszt születésének pillanatában immár távolinak és üresnek tűnő pillanatokról is, amikor egy-egy ruhaboltba betérve még jóval kevésbé szűkítették le a kínálatot Laura anyatestének méretei.

Hepiend

A férjének címzett, a vissza-visszatérő „ez nem az a test, amibe szerelmes lettél” fordulat dominálta elégikus hangvételű mű azonban szerencsére gyorsan szívmelengető, hollywoodi történetté lényegül át. Laura férje ugyanis azzal válaszolt felesége sirámaira, hogy bár valóban, tény és való, ez a test már nem ugyanaz a test, amibe annak idején beleszerelmesedett, ez nem feltétlenül annak a jele, hogy rosszabbodott volna ahelyzet. Sőt, ezen a testen látszik csak igazán, mire képes egy nő. Semmiképp nem szégyellnivaló tehát, ha valaki életet adott két gyereknek, neveli őket, és közben a teste is átalakul. A szülők pedig mindketten úgy gondolják, mindez minden áldozatot megér. 

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek