SZÜLŐSÉG

"Ez a test már nem az, amibe beleszerettél!"

2017. július 6., csütörtök 07:49

Az alakját vesztett anya többé-kevésbé tipikus útját járhatja végig, aki elolvassa Laura Mazza siránkozásként induló, de összességében pozitív végkicsengésű posztját.

Ahogy lesz, úgy lesz

Az ausztrál anya kicsivel több mint 60.000-szer megosztott, borongósan induló, de aztán a skála másik felén kikötő, cseppet csöpögős likemágnes posztja alapvetően a test változásait járja körül. A fejét kesergésre adó hölgy 2 gyerek anyja, az anyává válás pedig természetesen az ő külsejét sem hagyta érintetlenül. A siratóének első felében izmos testét, és garantáltan terhességi csík mentes melleit siratja a 31 éves szerző, megemlékezve azokról az örömteli, bár a poszt születésének pillanatában immár távolinak és üresnek tűnő pillanatokról is, amikor egy-egy ruhaboltba betérve még jóval kevésbé szűkítették le a kínálatot Laura anyatestének méretei.

Hepiend

A férjének címzett, a vissza-visszatérő „ez nem az a test, amibe szerelmes lettél” fordulat dominálta elégikus hangvételű mű azonban szerencsére gyorsan szívmelengető, hollywoodi történetté lényegül át. Laura férje ugyanis azzal válaszolt felesége sirámaira, hogy bár valóban, tény és való, ez a test már nem ugyanaz a test, amibe annak idején beleszerelmesedett, ez nem feltétlenül annak a jele, hogy rosszabbodott volna ahelyzet. Sőt, ezen a testen látszik csak igazán, mire képes egy nő. Semmiképp nem szégyellnivaló tehát, ha valaki életet adott két gyereknek, neveli őket, és közben a teste is átalakul. A szülők pedig mindketten úgy gondolják, mindez minden áldozatot megér. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta