SZÜLŐSÉG

"Ez a test már nem az, amibe beleszerettél!"

2017. július 6., csütörtök 07:49

Az alakját vesztett anya többé-kevésbé tipikus útját járhatja végig, aki elolvassa Laura Mazza siránkozásként induló, de összességében pozitív végkicsengésű posztját.

Ahogy lesz, úgy lesz

Az ausztrál anya kicsivel több mint 60.000-szer megosztott, borongósan induló, de aztán a skála másik felén kikötő, cseppet csöpögős likemágnes posztja alapvetően a test változásait járja körül. A fejét kesergésre adó hölgy 2 gyerek anyja, az anyává válás pedig természetesen az ő külsejét sem hagyta érintetlenül. A siratóének első felében izmos testét, és garantáltan terhességi csík mentes melleit siratja a 31 éves szerző, megemlékezve azokról az örömteli, bár a poszt születésének pillanatában immár távolinak és üresnek tűnő pillanatokról is, amikor egy-egy ruhaboltba betérve még jóval kevésbé szűkítették le a kínálatot Laura anyatestének méretei.

Hepiend

A férjének címzett, a vissza-visszatérő „ez nem az a test, amibe szerelmes lettél” fordulat dominálta elégikus hangvételű mű azonban szerencsére gyorsan szívmelengető, hollywoodi történetté lényegül át. Laura férje ugyanis azzal válaszolt felesége sirámaira, hogy bár valóban, tény és való, ez a test már nem ugyanaz a test, amibe annak idején beleszerelmesedett, ez nem feltétlenül annak a jele, hogy rosszabbodott volna ahelyzet. Sőt, ezen a testen látszik csak igazán, mire képes egy nő. Semmiképp nem szégyellnivaló tehát, ha valaki életet adott két gyereknek, neveli őket, és közben a teste is átalakul. A szülők pedig mindketten úgy gondolják, mindez minden áldozatot megér. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta