SZÜLŐSÉG

A nap nagypapája: OK

2017. június 27., kedd 15:45

A Reddit megtalálta a nap legcukibb nagypapáját a neten (igaz, már 4 napja): a beküldő nagynénje képet küldött újszülött gyerekéről a családi csetre, amire a nagypapa annyit reagált: OK.

Az internettel és modern technikával küzdő szülők és nagyszülők egyébként is hálás téma: egyszerre szívmelengető, cuki és kicsit bosszantó, hogy hogyan próbálják felvenni a már talán nem is tökéletesen látó rokonok a versenyt a modern korral. Merthogy nehezen hiszem, hogy a nagypapa tényleg ilyen sztoikus nyugalommal fogadta volna a család bővülését, esélyesebb, hogy csak nem tudta izgalmát rendes formába önteni egy csoportos csetben. 

Veled esett már meg hasonló? Van vicces családi netes történeted? Oszd meg velünk, írj ide vagy kommentelj Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta