SZÜLŐSÉG

Mit csináljak a gyerekkel a hétvégén?

2017. június 16., péntek 17:02

Nem mindig könnyű kitalálni, mihez kezdjünk a hétvégén. Ha tanácstalan vagy, segítünk!

Néha annyi minden jön össze egy hétvégére, hogy azt se tudjuk, hova kapjunk, néha meg csak állunk tanácstalanul, hogy jó lenne valami klassz program a gyerekekkel, de vajon mi legyen az? Azért klassz, hogy itt ülnek mellettünk a Portos kollégák, mert ők az ilyen kérdésekre mindig tudják a választ, sőt, nagyon klassz kis időrendes programajánlót készítenek, amiből aztán bárki megtalálhatja a szívének kedves ajánlatokat.

shutterstock 426262189
Fotó: Shutterstock

Ezen a hétvégén például harmadik hétvégéjéhez érkezett a Gyerek Sziget, lesz kötélhúzó bajnokság a lezárt Szabadság hídon, a Margitszigeten ingyenes bábjátékok és jógafesztivál, az Urániában pedig Vuk-nap vár benneteket! Ha szeretnétek megtudni, mi-hol-mikor, katt a programajánlóra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta