SZÜLŐSÉG

Mit csináljak a gyerekkel a hétvégén?

2017. június 16., péntek 17:02

Nem mindig könnyű kitalálni, mihez kezdjünk a hétvégén. Ha tanácstalan vagy, segítünk!

Néha annyi minden jön össze egy hétvégére, hogy azt se tudjuk, hova kapjunk, néha meg csak állunk tanácstalanul, hogy jó lenne valami klassz program a gyerekekkel, de vajon mi legyen az? Azért klassz, hogy itt ülnek mellettünk a Portos kollégák, mert ők az ilyen kérdésekre mindig tudják a választ, sőt, nagyon klassz kis időrendes programajánlót készítenek, amiből aztán bárki megtalálhatja a szívének kedves ajánlatokat.

shutterstock 426262189
Fotó: Shutterstock

Ezen a hétvégén például harmadik hétvégéjéhez érkezett a Gyerek Sziget, lesz kötélhúzó bajnokság a lezárt Szabadság hídon, a Margitszigeten ingyenes bábjátékok és jógafesztivál, az Urániában pedig Vuk-nap vár benneteket! Ha szeretnétek megtudni, mi-hol-mikor, katt a programajánlóra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta