SZÜLŐSÉG

Beszippantja a gyerek nyelvét a Disney kulacsa

2017. május 19., péntek 08:05 |

Tanulságos horrorsztori Skóciából, amiből kiderül hogy keserítheti meg egy Disney kulacs egy kislány, a szülei és egy kórház személyzetének egy napját.

A Disney szörnyei

Úgy tűnik a Szörny Rt. bestiái valóban léteznek, a skót Megan Donaldra és szüleire mindenesetre biztosan sikerült a frászt hozniuk. Megan anyukáját azzal hívták fel lánya kirkintilloch-i iskolájából, hogy nem tudják lefejteni a kislány arcáról a gyerek nyelvét rabul ejtő kulacsot. A kulacsban keletkező, és a kislány nyelvét is beszippantó vákuum miatt ráadásul nem tudták eltávolítani az elátkozott tárgy fedelét sem, Mrs. Donald megérkezéséig így egy tanár tartotta a teli kulacsot. 

nintchdbpict000324337393
Fotó: disney

BBC beszámolója alapján most mi is rekonstruálhatjuk az eseményeket. 

Támad a kulacs!

A kislány fegyverhordozójától végül akkor sikerült megszabadulni, amikor az anyukának sikerült odébb piszkálnia Megan megdagadt, lila színű nyelvét, és némi levegőt juttatnia a palackba. Sikerült lecsavarni tehát a kulacs fedelét, de a Donaldok megpróbáltatásai ezzel még korántsem értek véget. A kiérkező mentősök ugyanis szintén tehetetlennek bizonyultak a szívós fedéllel szemben, ezért azt kislányostul, anyukástul a balesetire szállították. A balesetis orvosok szájából aztán elhangzott minden beteg kedvenc mondata: azt mondták, hogy még sosem láttak ilyet, meglátják mi lesz.

Először fájdalomcsillapítót adtak Megannek, majd némi jég és dextróz segítségével megpróbáltak kicsit slankítani a megdagadt nyelven, sőt még egy erővágót is bevetettek, mindhiába. A jelenet valószínűleg úgy nézhetett ki, mint amikor Butch fegyvert választ a Ponyvaregényben, úgy tűnik az orvosok minden kezük ügyébe eső szúró- és vágó eszközt kipróbáltak. Végül egy fűrész, és egy fogorvosi fúró segítségével sikerült leválasztaniuk a kulacs utolsó maradványait is Megan nyelvéről.

Kulacs irtás

A négy órás kanosszajárás megviselte ugyan a kislány nyelvét, de komolyabb sérülést nem okozott, a Disney pedig azóta megsemmisítette az összes nyelvszippantó dizájnnal piacra dobott kulacsát. Megan anyukája szerint azonban mindez nem elég, hisz jó pár hasonló kulacsot eladhattak már, a helyzet pedig megkövetelné a veszélyes kulacsok visszahívását.

Kulacsellenőrzésre fel!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta