Beszippantja a gyerek nyelvét a Disney kulacsa

Tanulságos horrorsztori Skóciából, amiből kiderül hogy keserítheti meg egy Disney kulacs egy kislány, a szülei és egy kórház személyzetének egy napját.

A Disney szörnyei

Úgy tűnik a Szörny Rt. bestiái valóban léteznek, a skót Megan Donaldra és szüleire mindenesetre biztosan sikerült a frászt hozniuk. Megan anyukáját azzal hívták fel lánya kirkintilloch-i iskolájából, hogy nem tudják lefejteni a kislány arcáról a gyerek nyelvét rabul ejtő kulacsot. A kulacsban keletkező, és a kislány nyelvét is beszippantó vákuum miatt ráadásul nem tudták eltávolítani az elátkozott tárgy fedelét sem, Mrs. Donald megérkezéséig így egy tanár tartotta a teli kulacsot. 

nintchdbpict000324337393
disney

BBC beszámolója alapján most mi is rekonstruálhatjuk az eseményeket. 

Támad a kulacs!

A kislány fegyverhordozójától végül akkor sikerült megszabadulni, amikor az anyukának sikerült odébb piszkálnia Megan megdagadt, lila színű nyelvét, és némi levegőt juttatnia a palackba. Sikerült lecsavarni tehát a kulacs fedelét, de a Donaldok megpróbáltatásai ezzel még korántsem értek véget. A kiérkező mentősök ugyanis szintén tehetetlennek bizonyultak a szívós fedéllel szemben, ezért azt kislányostul, anyukástul a balesetire szállították. A balesetis orvosok szájából aztán elhangzott minden beteg kedvenc mondata: azt mondták, hogy még sosem láttak ilyet, meglátják mi lesz.

Először fájdalomcsillapítót adtak Megannek, majd némi jég és dextróz segítségével megpróbáltak kicsit slankítani a megdagadt nyelven, sőt még egy erővágót is bevetettek, mindhiába. A jelenet valószínűleg úgy nézhetett ki, mint amikor Butch fegyvert választ a Ponyvaregényben, úgy tűnik az orvosok minden kezük ügyébe eső szúró- és vágó eszközt kipróbáltak. Végül egy fűrész, és egy fogorvosi fúró segítségével sikerült leválasztaniuk a kulacs utolsó maradványait is Megan nyelvéről.

Kulacs irtás

A négy órás kanosszajárás megviselte ugyan a kislány nyelvét, de komolyabb sérülést nem okozott, a Disney pedig azóta megsemmisítette az összes nyelvszippantó dizájnnal piacra dobott kulacsát. Megan anyukája szerint azonban mindez nem elég, hisz jó pár hasonló kulacsot eladhattak már, a helyzet pedig megkövetelné a veszélyes kulacsok visszahívását.

Kulacsellenőrzésre fel!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek