SZÜLŐSÉG

Menő vagy ciki egyformába öltözni a lányoddal?

2017. május 15., hétfő 17:21

Anya-lánya fotózáson jártunk a minap, a terv az volt, hogy készül rólunk pár profi fotó abból az alkalomból, hogy a gyerek tíz éves lett, én meg ebből kifolyólag tíz éve anya. A fotóst jó ideje ismerjük, időnként megállapítja, hogy a gyerek tisztára úgy néz ki, mint én, úgyhogy jó ötletnek tartotta, hogy ha már a lányomat tüllszoknyába öltöztettem az alkalomra, én is vegyek fel egy ugyanolyat.

Az első reakcióm az volt, hogy nincs az az isten, és a második is. Egyrészt meg voltam elégedve a nagy műgonddal összeállított outfittel és színkombinációval, ezt már nem bolygatjuk, másrészt én meg a tüllszoknya… hát az összeegyeztethetetlen. És különben is, miért nézzek én ki úgy, mint egy tíz éves kislány, amikor én egy negyven éves anyuka vagyok, és különben is disszonáns lenne a fejemmel.

Szerintem egyébként jó döntés volt, a fotók gyönyörűek lettek, azóta viszont nagyot változott a véleményem az egyforma ruhába bújásról: ma már el tudom képzelni azt a szituációt, hogy ugyanolyanba öltözzek a lányommal.

Találtam ugyanis egy webshopot, ami direkt erre megy rá: felnőtt- és gyerekméretben is árulja ugyanazokat a modelleket, és a képeken nem is néznek ki bénán. Aztán találtam még egyet, meg még egyet, és hamar kiderült, hogy az anya-lánya szerkók mára egy önálló iparágat alkotnak. Készítettünk is egy galériát az ilyen összeöltözésekből, jó szórakozást hozzá!

Jó, a legtöbb darabról meg lehet állapítani, hogy felnőtt, vagy gyerekruha ihlette-e a duót, és nyilván vannak olyan modellek, amiket így negyven fölött már nem biztos, hogy fölvennék. De hát végül is a fast fashion üzletek kínálatával is ugyanez a helyzet: van, ami tetszik, és van, ami nem, van, amit felvennék, és van, amit nem.  

Te jó ötletnek tartod, hogy egyformába öltözz a gyerekeddel? Szavazz alant!

Összeöltöznél a gyerekeddel?

 • 315
  Persze, simán!
 • 48
  Nincs az az isten
 • 93
  Kizárólag viccből
 • 183
  Attól függ, mibe

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta