SZÜLŐSÉG

Menő vagy ciki egyformába öltözni a lányoddal?

2017. május 15., hétfő 17:21

Anya-lánya fotózáson jártunk a minap, a terv az volt, hogy készül rólunk pár profi fotó abból az alkalomból, hogy a gyerek tíz éves lett, én meg ebből kifolyólag tíz éve anya. A fotóst jó ideje ismerjük, időnként megállapítja, hogy a gyerek tisztára úgy néz ki, mint én, úgyhogy jó ötletnek tartotta, hogy ha már a lányomat tüllszoknyába öltöztettem az alkalomra, én is vegyek fel egy ugyanolyat.

Az első reakcióm az volt, hogy nincs az az isten, és a második is. Egyrészt meg voltam elégedve a nagy műgonddal összeállított outfittel és színkombinációval, ezt már nem bolygatjuk, másrészt én meg a tüllszoknya… hát az összeegyeztethetetlen. És különben is, miért nézzek én ki úgy, mint egy tíz éves kislány, amikor én egy negyven éves anyuka vagyok, és különben is disszonáns lenne a fejemmel.

Szerintem egyébként jó döntés volt, a fotók gyönyörűek lettek, azóta viszont nagyot változott a véleményem az egyforma ruhába bújásról: ma már el tudom képzelni azt a szituációt, hogy ugyanolyanba öltözzek a lányommal.

Találtam ugyanis egy webshopot, ami direkt erre megy rá: felnőtt- és gyerekméretben is árulja ugyanazokat a modelleket, és a képeken nem is néznek ki bénán. Aztán találtam még egyet, meg még egyet, és hamar kiderült, hogy az anya-lánya szerkók mára egy önálló iparágat alkotnak. Készítettünk is egy galériát az ilyen összeöltözésekből, jó szórakozást hozzá!

Jó, a legtöbb darabról meg lehet állapítani, hogy felnőtt, vagy gyerekruha ihlette-e a duót, és nyilván vannak olyan modellek, amiket így negyven fölött már nem biztos, hogy fölvennék. De hát végül is a fast fashion üzletek kínálatával is ugyanez a helyzet: van, ami tetszik, és van, ami nem, van, amit felvennék, és van, amit nem.  

Te jó ötletnek tartod, hogy egyformába öltözz a gyerekeddel? Szavazz alant!

Összeöltöznél a gyerekeddel?

 • 315
  Persze, simán!
 • 48
  Nincs az az isten
 • 93
  Kizárólag viccből
 • 183
  Attól függ, mibe

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta