Louis Vuitonnal nyomulni az oviban

Vajon szüksége van egy háromévesnek egy közel 200.000 forintos táskára?

Fern Weston-Bennett olyan anya, aki szeretne mindent megadni a gyerekének. Az ő megoldása erre az, hogy elhalmozza hároméves kislányát designer göncökkel, hogy önbizalma legyen a gyereknek. "Csak azért csinálom, mert élvezi. Szereti hordani ezeket a cuccokat, ez függővé tesz. Más gyerekeknél ez talán pénzkidobás lenne, de ő mindig is szerette ezeket, és egészen kis kora óta használja is" - foglalta össze nézeteit az anya.

Fern szerint kislánya imádja a cuccokat, így máris normális dolog lesz Gucci táskákba csomagolni az uzsit. A kérdésre, hogy mennyire praktikus egy háromévest luxuscikkekkel ellátni, Fern csak annyit válaszolt, hogy a táskák tartósak, és különben is, „le lehet őket törölni”.

Kérdés, mit tesz egy hároméves pszichés fejlődésével, ha kizárólag a luxy kiegészítőket fogadja el értéknek. Az anya saját bevallása szerint is szinte függővé vált, egyszerűen muszáj gyerekét Louis Vuitton kiegészítőkkel feldíszítenie. A kislány Instagram profilja alapján úgy tűnik egyelőre hiába hívták fel rá Fern figyelmét, hogy a lánya nem Barbie baba vagy karácsonyfa, a farsang folytatódik. 

Azt viszont a teljes igazság kedvéért meg kell jegyezni, hogy a kislány őrült cuki, és az anyuka kétségkívül - többnyire - elég jó ízléssel válogatja össze a szetteket, legalábbis, ha Nancy insta-képfolyamát nézzük. A koronás botlások fölött meg hunyjunk inkább szemet.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek