VÉGRE itt az autóutakat szimuláló bölcső

A bölcső az éjszakánként üvöltő gyerekkel autókázni kényszerülő szülőkön hivatott segíteni, és még a tovasuhanó utcai fényeket is reprodukálja.

Akik indultak már éjféli autókázásokra, hogy elaltassák a nyüszítő gyereket, most végre fellélegezhetnek. A Ford legyártott egy álomra szenderítő autóutakat szimuláló gyerekágyat, így a szülők bátran borozgathatnak, amíg a kicsi a gyerekszobát el sem hagyva autózik.  

Gyakorló - és autóval rendelkező - szülőknek nem kell bemutatni a jármű varázslatos hatását, belerakjuk a nyűgös, fáradt gyereket, elindulunk, és egy kis idő múlva vége a visításnak, és a gyerek édesen alszik. Tegye fel a kezét, aki soha nem indult csak el azért autókázni egy kicsit, mert már nem volt jobb ötlete az altatásra, és úgy érezte, megőrül. Hm. Nincs nagy tömeg.

Na pontosan erre a jelenségre reagált a Ford legújabb termékével, az autóztató bölcsővel. Áldja meg az úr a tervezők nevét!

A Ford bölcsője a szülőket tehermentesítő funkciók nélkül is elég szépre sikeredett, de jó pár extra is jár hozzá. A bölcső egy autós utazás minden olyan körülményét képes imitálni, ami hozzájárul ahhoz, hogy egy kisgyerek mintegy varázsütésre álomba szenderedjen.

Lágy, enyhe ringása reprodukálja az autóban érzett mozgásokat, halk, monoton motorhangokat hallat, és fényeivel egy utcai lámpák alatt elhaladó autó érzését kelti. Ráadásul egy olyan app is jár a bölcső mellé, amivel rögzíthetjük a legaltatóbb autóutak zajait, és egyéb jellemzőit (gyorsítás, lassítás, kanyarok!), és reprodukálhatjuk azokat otthon, a bölcső segítségével.

A Ford (gyerekesek számára) korszakalkotó terméke egyébként az éjszaka gyereküket elaltatandó, fáradtan autózó szülők tehermentesítése végett látott napvilágot, és egyelőre csak egy darab készült belőle. A bölcsőt ugyanakkor akkora lelkesedéssel fogadták szerte a világon, hogy a Ford már gondolkozik a tömegtermelésen. Szerény kiegészítő gondolatként pedig tegyük hozzá, hogy nem csak szülők tömegei lesznek ezért hálásak, hanem a bolygó is, ha többet nem kell igaziból autókázni csak azért, hogy a gyerek végre elaludjon.

Oszd meg másokkal is!
Mustra