SZÜLŐSÉG

Vizuálisan: ezért kell rendesen bekötni a gyereket

2017. április 1., szombat 11:48

Egy szülő sem szeretné, hogy valaha is testközelből kelljen megfigyelnie, mi történik a gyerekülésben ülőkkel egy felborult autóban. Nem árthat azért szembesülni vele, hogy is nézne ki egy ilyen szituáció, és mire kell figyelni a gyerek becsatolásakor, hogy vészhelyzet esetén is biztonságban tudhassuk.

Ez a Facebook poszt jól érzékelteti, mi történik valójában, ha balesetezünk, és hatásos emlékeztető arra, hogy mindig győződjünk meg róla, elég szoros-e az öv. Persze nem kell minden autóút előtt végrehajtani a tesztet, csak végiggondolni, mi lenne, ha. 

Miután bekötötted a gyereket, kérdezd meg magadtól, nyugodt lélekkel fejjel lefelé fordítanád-e az ülést - szól az emlékeztető. A poszt népszerűsége a képet készítő nőt is meglepte. "Nem gondoltam, hogy ezt ilyen sokan meg fogják osztani. Különben átöltöztem volna" - írta a kép alá utólag.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta