Újabb videóval tér vissza a troll gyerekeiről elhíresült BBC szakértő!

Robert Kelly, a BBC legújabb sztárja visszatér - és ezúttal a felesége és gyerekei is direkt szerepelnek a képen. A BBC kihasználja a dél-koreai tudósító hirtelen jött népszerűségét, úgyhogy forgatott vele és családjával egy újabb kétpercest, melyben maguk az érintettek magyarázhatják el, mi és miért történt a balul sikerült bejelentkezésben és utána.

Kellyék rögtön az interjú elején elmondják, hogy azóta ők is többször megnézték a felvételt, és bár szemmel láthatólag traumatikus volt számukra az élmény, értik, hogyan lettek sztárok, és miért vicces a videó. Az eredeti interjúba szó szerint berepülő Jung-a, Kelly felesége azért megjegyzi, hogy kezdetben igencsak aggódtak a történtek miatt, Kelly azt gondolta, utoljára szerepelt a BBC-n. Látszik ugyanakkor, hogy a Jung-a-val kapcsolatos dadus-elméletek már komolyabban megviselték őket (merthogy az angolszász területeken rögtön azt kapta fel a Twitter, hogy dadust tart a szakértő, mintha egy ázsiai nő nem lehetne más egy európai férfi életében, mint alkalmazott...).

Az ezzel kapcsolatos kérdésre Jung-a válaszol, ő azt hangsúlyozza, hogy szeretné, ha az emberek nem vitatkoznának az eredeti videó tartalmáról, és inkább nevetnének a jeleneten. Az utolsó kérdés aztán egy másik összeesküvés-elméletre is rákérdez: viselt-e Kelly nadrágot, vagy már pizsamában volt, és azért nem állt fel egyszer sem az interjú alatt. Kelly gyorsan demonstrálja is, hogy most van rajta nadrág, és azt állítja, ez az előző alkalommal is így volt. Persze most már mi is ezt mondanánk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra