Menő tanár: ahány gyerek, annyiféle kézfogás

Jerusha Willenborg, egy szőke amerikai tanárnő a net új sztárja, aki harmadikosai mindegyikét egyedi, csak neki szóló koreográfiával indítja haza a nap végén. A videót már csaknem 60 millió ember látta mostanáig, és ha megnézzük, milyen bonyolultak az egyes figurák, hát nem tudunk mást mondani, mint, hogy le a kalappal.

"És hogy jött mindez? Három éve még minden gyerekkel csak adtunk egy ötöst, és összeérintettük az öklünket, aztán az egyik hozzárakott a sajátjához valami mást. Innentől kezdve persze mindenki rájött, hogy ő is szeretne egy saját kézfogást. Annyira megszerettem ezt, hogy bár idén új iskolában tanítok, ezt  hagyományt ide is átmentettem" - magyarázta a tanárnő.

A tanárnő szerint ez a rituális búcsú azért is fontos, mert akármilyen volt is gyerek napja, akár jól sikerült, akár nem, akár jó döntéseket hozott aznap, akár nem, mielőtt hazamegy, mindig érzi, hogy a tanárt érdekli, és, hogy ő is fontos.

Ez a videó ugyan letarolta az internetet, de azért ne menjünk el amellett szó nélkül, hogy nem Jerusha Willenborg volt az első tanár, akinek ez eszébe jutott. Itt van például ifjabb Barry White, akinél ugyanez a szokás, és milyen őrületesen jól csinálja! 

Mit gondolnak a személyre szabott köszöntésről? Szavazzanak!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1620) (1443) Ciki!
Mustra