SZÜLŐSÉG

Menő tanár: ahány gyerek, annyiféle kézfogás

2017. február 7., kedd 16:58

Jerusha Willenborg, egy szőke amerikai tanárnő a net új sztárja, aki harmadikosai mindegyikét egyedi, csak neki szóló koreográfiával indítja haza a nap végén. A videót már csaknem 60 millió ember látta mostanáig, és ha megnézzük, milyen bonyolultak az egyes figurák, hát nem tudunk mást mondani, mint, hogy le a kalappal.

"És hogy jött mindez? Három éve még minden gyerekkel csak adtunk egy ötöst, és összeérintettük az öklünket, aztán az egyik hozzárakott a sajátjához valami mást. Innentől kezdve persze mindenki rájött, hogy ő is szeretne egy saját kézfogást. Annyira megszerettem ezt, hogy bár idén új iskolában tanítok, ezt  hagyományt ide is átmentettem" - magyarázta a tanárnő.

A tanárnő szerint ez a rituális búcsú azért is fontos, mert akármilyen volt is gyerek napja, akár jól sikerült, akár nem, akár jó döntéseket hozott aznap, akár nem, mielőtt hazamegy, mindig érzi, hogy a tanárt érdekli, és, hogy ő is fontos.

Ez a videó ugyan letarolta az internetet, de azért ne menjünk el amellett szó nélkül, hogy nem Jerusha Willenborg volt az első tanár, akinek ez eszébe jutott. Itt van például ifjabb Barry White, akinél ugyanez a szokás, és milyen őrületesen jól csinálja! 

Mit gondolnak a személyre szabott köszöntésről? Szavazzanak!

632 szavazat 644 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2017.02.07 23:53:56-JzK-

  Szinte mind csokító, épp ezért lett felkapva, hogy nyomják ezzel is az "ethnical diversity" és a multikulti beteges ideáját. Trump-ellenes ficergés, btw.

 • 2017.02.08 09:21:19SzAdam

  -JzK-: Ettől függetlenül aranyos, ahogy a kutya is amikor pacsit ad ;)

 • 2017.02.08 10:59:15kanász

  Gettó stílusú kézfogások. Véleményem szerint ciki!

 • 2017.02.08 15:48:49sován

  Nem csak aranyos... Szerintem minden szempontból egy nagyon erős üzenete van: itt vagy, látlak, elfogadlak olyannak amilyen vagy, figyelek rád és megérintelek. OK vagy. Ennél jobb alapállás nincs a tanításhoz.

 • 2017.02.08 16:47:09Serrin

  A szavazás 404-es, de szerintem inkább ciki.

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta