SZÜLŐSÉG

Piaci rés: kommandós babahordozó apukáknak

2017. január 14., szombat 15:41

Férje nem szívesen veszi föl a cuki cicás hordozót? Itt egy speciálisan férfiak számára tervezett hordozóalkalmatosság, amivel nem kell többé szégyenkezniük a kemény megjelenésüket féltő apáknak.

A Mission Critical Baby Carrier külső borítása olyan, kevlárhoz-hasonló nylonból készült, amit katonai ruházatokhoz szoktak használni. Ennek köszönhetően a hordozót viselő apuka úgy fog kinézni, mint egy „vidd magaddal a lányodat a munkába” missziót teljesítő kommandós. De ez a hordozó azok számára is tökéletes, akik előszeretettel viszik magukkal gyermeküket túrázásra.

A hevederrendszerrel ugyanis hozzá lehet csatolni a hordozót a hátizsákhoz, ami így tökéletesen ki lesz egyensúlyozva. Kortól és súlytól függően a gyerek arccal befelé vagy kifelé is el tud helyezkedni a hordozóban, ami magában foglal egy puha, mosható belső bélést, zipzáros első zsebet a telefon és pénztárca számára, valamint sivatagi túra esetére egy elrejthető nap és szél ellen védő kiegészítőt. Mivel a hordozó légáteresztő anyagból készült, ezért nem kell többé babaméretű izzadságfolttól sem tartaniuk az apáknak. A hordozó 179 dollárért vásárolható meg itt.

Szóval, hogy tetszik Önnek? És ha ez van, akkor miben hordozzák a babákat az anyukák?

1339 szavazat 1613 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2017.01.14 17:53:24Csokáv

  Nem hiszem, hogy a baba felér egy level 3+ SAPI plate-tel, de hát lehet próbálkozni. :P

 • 2017.01.15 00:46:29Advanced Flight

  Mondjuk egy babát belerakhatott volna a végén, hatásosabb reklám lenne.

 • 2017.01.16 19:12:48mrs.kunzoo

  Már réges régen legyártották a pasiknak is megfelelő mintájú babahordozókat, amelyekben a gyermek megfelelően hordozható. Kifelé nem hordozzuk a babát, mert az rossz a csípőjének és a gerincének is.

 • 2017.01.17 14:44:36hypochloride

  Kemény megjelenés ... az, hát... Én férfi vagyok, van három gyerekem és mindegyiket hordozókendővel hordoztam, sokat, nagyon sokat. Mégse lettem kevésbé kemény. Igaz, a gyerekeknek is jobb volt így, meg nekem is. És igen, valóban: a gyerekeket nem zabad kifelé fordulva hordozni, ahogy, mondjuk, fejjel lefelé sem.

 • 2017.01.17 21:59:41lyken

  Egy Deuter Kid Comfort 3 sokkal menőbb. :P

 • 2017.01.19 11:32:43nookedli

  Legalább golyóálló? :D Egyébként pont ilyenünk van csak pirosban. Annyi történt, hogy zöldben is árulják és a cikk ráfogja, hogy ez bizony "kommandós" baba hordozó. Marketing kommunikációs manipuláció.

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta