Piaci rés: kommandós babahordozó apukáknak

Férje nem szívesen veszi föl a cuki cicás hordozót? Itt egy speciálisan férfiak számára tervezett hordozóalkalmatosság, amivel nem kell többé szégyenkezniük a kemény megjelenésüket féltő apáknak.

A Mission Critical Baby Carrier külső borítása olyan, kevlárhoz-hasonló nylonból készült, amit katonai ruházatokhoz szoktak használni. Ennek köszönhetően a hordozót viselő apuka úgy fog kinézni, mint egy „vidd magaddal a lányodat a munkába” missziót teljesítő kommandós. De ez a hordozó azok számára is tökéletes, akik előszeretettel viszik magukkal gyermeküket túrázásra.

A hevederrendszerrel ugyanis hozzá lehet csatolni a hordozót a hátizsákhoz, ami így tökéletesen ki lesz egyensúlyozva. Kortól és súlytól függően a gyerek arccal befelé vagy kifelé is el tud helyezkedni a hordozóban, ami magában foglal egy puha, mosható belső bélést, zipzáros első zsebet a telefon és pénztárca számára, valamint sivatagi túra esetére egy elrejthető nap és szél ellen védő kiegészítőt. Mivel a hordozó légáteresztő anyagból készült, ezért nem kell többé babaméretű izzadságfolttól sem tartaniuk az apáknak. A hordozó 179 dollárért vásárolható meg itt.

Szóval, hogy tetszik Önnek? És ha ez van, akkor miben hordozzák a babákat az anyukák?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek